Keçiören’de Futbol Ve Futsal Şampiyonları Belli Oldu

Keçiören’de Futbol Ve Futsal Şampiyonları Belli Oldu

Keçiören Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gençlere sporu sevdirmek ve sporcu bir nesil yetiştirmek amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Keçiören Okullar Ligi’nin futbol ve futsal fi...

Keçiören Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gençlere sporu sevdirmek ve sporcu bir nesil yetiştirmek amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Keçiören Okullar Ligi’nin futbol ve futsal final müsabakaları sonuçlandı. Final maçlarını izleyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak dereceye giren öğrencilere madalyalarını taktı.

Okullar Ligi Futbol Ortaokul Erkekler kategorisinde 23 takımdan 350 sporcu toplam 36 maç, Futsal Küçük Erkekler kategorisinde 16 takımdan 200 sporcu toplam 32 maç ve Futsal Lise Erkekler kategorisinde 16 takımdan 200 sporcu toplam 32 maç yaptı. Ali Özdemir Spor Tesisleri’nde düzenlenen final müsabakalarında öğrenciler, şampiyon olabilmek için tatlı bir rekabete girerek kıyasıya mücadele ettiler. Futsal takımlarının final karşılaşmalarını Başkan Mustafa Ak’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil ve çok sayıda sporsever de izledi.

BAŞKAN AK’TAN ÖĞRENCİLERE ÇANAKKALE SÜRPRİZİ

“Müsabakalara katılan kıymetli evlatlarımızı ve öğretmenlerimizi sergiledikleri güzel mücadeleden dolayı tebrik ediyorum" diyerek sözlerine başlayan Başkan Ak, “Düzenlediğimiz ligimizde tatlı bir rekabete giren siz değerli sporcularımız sayesinde dostluk, kardeşlik ve arkadaşlık kazandı. Hepiniz ayrı ayrı bizim için değerlisiniz ve gönlümüzün birincilerisiniz. Bugün sizlere bir sürprizim var, sadece şampiyon olanları değil bugün final maçları oynayan tüm takımlarımızı Çanakkale gezisine göndereceğiz" dedi. Dereceye giren takımlara kupalarını 19 Mayıs Gençlik ve Spor Şöleni’nde gerçekleştirilecek büyük bir törenle teslim edeceklerini hatırlatan Başkan Ak, “Yine müsabakalara katılan ve eksiği olan tüm okullarımıza malzeme desteğinde bulunacağız. Turnuvada mücadele eden sporcularımızın daha da iyi noktaya gelmesi ve bu işi profesyonel olarak yapması amacıyla sizleri takip eden ve sergilemiş olduğunuz performanslara göre değerlendirme yapacak hocalarımız var" diye konuştu.

DÜNYA ÇAPINDA SPORCULAR İSTİYORUZ

Birinci olmanın önemli olduğunu, ancak takım halinde turnuvaya katılmanın daha da önemli olduğunu belirten Başkan Ak, “Keçiören’den dünya çapında yıldızlar çıksın ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etsinler istiyoruz. Bu da sizlerin hedefi olsun" dedi. Mustafa Kılıçgil de, öğrencileri bu müsabakalara hazırlayan okulları ve öğretmenleri tebrik ederek, “Başarılı hizmetleri için Başkanım Mustafa Ak’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Allah yokluklarını göstermesin, gerçekten de Mustafa Başkanımın Keçiören’de okullarımıza, eğitime, kültürel ve sportif faaliyetlere büyük hizmetleri var. Başarıları daim olsun diliyorum" diye konuştu.

Müsabakaların sonunda Futbol Ortaokul Erkekler kategorisinde birinci Atatürk Ortaokulu, ikinci 23 Nisan Ortaokulu ve üçüncüler Mecidiye Ortaokulu ve Yeşiltepe Ortaokulu oldu. Futsal Lise Erkekler kategorisinde birinci Genç Osman Anadolu Lisesi, ikinci Etlik Anadolu Lisesi ve üçüncüler Aydınlıkevler Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile Nuri Pakdil Anadolu Lisesi oldu. Futsal Küçük Erkekler kategorisinde de birinci Aşık Veysel Ortaokulu, ikinci Gülhane Ortaokulu ve üçüncü Bilal Yaşar Ortaokulu ile İbn-i Sina Ortaokulu oldu. Dereceye giren okullara madalyalarını Başkan Mustafa Ak ve Mustafa Kılıçgil verdi. Program müsabakalara katılan tüm sporcularla fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.