Kazanmak zorundasın

Kazanmak zorundasın

Atiker Konyaspor bugün sahasında Karabükspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip ligde kalma umutlarını güçlendirmek adına bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılması gerekiyor. Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 20.00’da başlayacak

Atiker Konyaspor Süper Ligin 15. Hafta maçında bugün sahasında ligin son sırasında bulunan Kardemir Karabükspor’u konuk edecek.  Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 20.00’da başlayacak. Mücadeleyi  Barış Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Bora Özkara yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Kutluhan Bilgiç.

TEK ÇIKAR YOL GALİBİYET 

Son yıllarda yakaladığı başarılarla bir anda Türk futbolunun gündemine oturan Atiker Konyaspor bu sezon ise tamamen ters bir grafik ortaya koyuyor. Yeşil-beyazlı ekip şuanda 11 puanla ligin küme düşme hattı olan 16. Sırada yer alıyor. Atiker Konyaspor bir an önce  bu bölgeden uzaklaşarak ligde kalmak istiyor.  Atiker Konyaspor’un rakibi Karabükspor lig sıralamasının son basamağında yer alıyor.  Yeşil-beyazlı ekip 11 puanla 16. Basamakta yer alırken rakip ise 8 puanla 18. sırada yer alıyor. Bugün oynanacak müsabaka iki takım için de büyük önem taşıyor.     

9. RANDEVU

Atiker Konyaspor ile Kardemir Karabükspor yarın Süper Lig'de 9. kez karşılaşacak. Süper Lig’in 15.haftasında yarın K.Karabükspor’u konuk edecek Atiker Konyaspor, rakibi ile Süper Lig’de daha önce oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 2 mağlubiyet alırken, oynanan 3 mücadele ise berabere sona erdi. Yeşil-beyazlı ekip rakibiyle oynadığı son 5 lig maçını kaybetmezken, üçünde de gol yemedi. Konyaspor,  geçen sezon Konya’da oynanan maçı 3-0 kazanırken, Karabük’teki maç 1-1 berabere bitmişti.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum