Kazanmak kartalın işi

Kazanmak kartalın işi

Lig'in 6. Haftasında Başakşehirspor'u konuk edecek Torku Konyaspor'da hedef galibiyet. Saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Çağatay Şahan yönetecek. Kartal'da Hasan Kabze ilk 11'de yer alacak

Torku Konyaspor bugün Başakşehirspor  ile karşı karşıya gelecek. Takımda moral iyi. Hedef: 3 puan.  Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maçı Manisa bölgesinden Çağatay Şahan yönetecek. Şahan'ın yardımcılıklarını Özgür Ertem ve Cevdet Kömürcüoğlu yaparken, maçın dördüncü hakemi Hakan Yemişken. Karşılaşmada Mustafa Öğretmenoğlu beşinci, Emre Altun ise altıncı hakem olarak görev alacak. Ligde tek galibiyetini 2. hafta da iç sahada Balıkesir karşısında alan ve 5 puanla 10. sırada yer alan Torku Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları dün gerçekleştirilen taktik ve duran top antrenmanıyla tamamlanarak futbolcular tesislerde kampa alındı.

TEK EKSİK MARİCA

Torku Konyaspor’da, sakat olan Marica dışında eksik yok.  Sakatlığı iyi olan ve takımla birlikte çalışan Djalma ve Ömer Ali büyük bir olasılıkla 18 kişilik kadroda yer alacak. Hasan ise ilk 11’de görev yapacak. Kartallar, maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya- Ali Turan, Selim, Vukoviç, Mehmet Uslu- Mehmet Güven, Ali Çamdalı- Hasan Kabze. Hleb, Torje- Rangelov.

Bugünkü karşılaşma öncesi, ligin yeni takımı Başakşehir ise, 7 puanla 7. sırada yer almakta. Turuncu-lacivertliler, ligde oynadıkları 5 maçta 1 galibiyet ve 4 beraberlik aldı ve hiç yerilmedi. Başakşehir attığı 6 gole karşılık kalesinde de 2 gol gördü.

ÇAĞATAY ŞAHAN İLE 4. MAÇ 

Manisa bölgesi hakemi Cağatay Şahan ise, Kartal’ın bu sezon ilk maçına çıkacak. Şahan geçen sezon iç sahada oynanan 3 maçta düdük çalmıştı. Bu karşılaşmalarda Torku Konyaspor 7. hafta da Erciyesspor’u 1-0 ve 17. hafta da Eskişehirspor’u 4-1 yenmiş, 29. haftada da Beşiktaş ile 1-1 berabere kalmıştı.  

İstanbul Başakşehirspor ile Süper Lig'de 7.randevu

Torku Konyaspor , yeni ismiyle İstanbul Başakşehirspor ile bugüne kadar Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 6 maçta 4 yenilgi, 1 beraberlik, 1 galibiyet aldı. İki takım son olarak 17 Ağustos 2014'de hazırlık maçında İstanbul'da karşılaşmış ve yeşil-beyazlılar rakibini 2-0'lık skorla mağlup etmişti.

BİLET SATIŞLARI DEVAM EDİYOR

Torku Konyaspor-Başakşehir maçının biletleri bugünde kule site ve Büyükşehir Belediye stadı gişelerinden temin edilebilecek. Futbolseverler karşılaşmayı 10 ila 100 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.