Kazanmak güzel

Kazanmak güzel

Anadolu Selçukspor’un genç oyuncusu Oğuz Gürbulak son haftalardaki çıkışlarına dikkat çekerek, “Kazanmak, galip gelmek çok güzel bir duygu. Bunların devamının gelmesini çok istiyoruz” dedi.

Anadolu Selçukspor ‘da Pazar günü iç sahada oynanacak Hacettepe maçının hazırlıkları sürüyor. Geride kalan haftada deplasmanda Nazilli Belediyespor ile golsüz berabere yeşil-beyazlı ekibin genç oyuncusu Oğuz Gürbulak alınan 1 puanın önemli olduğunu söyledi. Gürbulak: “Son iki haftanın verdiği moralle çıktığımız Nazilli maçında kazanmak yada en kötü 1 puan almak istiyorduk.  Ama sahada istediğimiz oyunu oynayamadık ve kötü bir zeminde mücadele etmek zorunda kaldık. Bu nedenle sonuç almamız zorlaştı.  Yine de mücadele etmeyi bırakmadık ve sahadan 1 puan ile ayrıldık. Nazilli gibi bir deplasmandan bir puan almak bile başarılı bir sonuç” dedi.

FUTBOL ŞANSI YANIMIZDA OLURSA KAZANIRIZ

Pazar günü iç sahada oynayacak Hacettepe karşılaşmasında galip gelmek  istediklerini ifade eden Oğuz Gürbulak: “Sezonun başından bu yana aslında iyi futbol oynuyoruz. Oynadığımız oyunun karşılığını ilk iki maçta alamamıştık. Sonrasında şanssızlığımızı da kırıp puanlar toplamaya başladık.  İnşallah Hacettepe maçında da futbol şansımızda yanımızda olur ve sahadan galibiyetle ayrılırız. Kazanmak, galip gelmek çok güzel bir duygu.  Bunların devamının gelmesini çok istiyoruz. Takım olarak çok iyi kenetlendik. Kazandığımız maçlarda gol atmak daha farklı bir duygu. Bunun için daha çok çalışıp, elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.