Kazanma zamanı

Kazanma zamanı

Ligde ve Avrupa’da galibiyeti özleten Kartal bugün evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekibin tek hedefi galibiyet

Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Atiker Konyaspor, ligde 10. hafta maçında bugün Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekipte tek hedef 3 puan.  Konya Büyükşehir belediye stadında oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak maçta Bursa bölgesinden Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Serkan Ok yaparken, maçın dördüncü hakemi Erkan Engin. Bu sezon Süper lig ile birlikte Avrupa ligi ve Ziraat Türkiye kupası olmak üzere 3 kulvarda mücadele eden Atiker Konyaspor’da Kasımpaşa maçının hazırlıkları dün akşam saatlerinde yapılan taktik antrenmanla tamamlandı.

Takımda sakat olan Vukoviç ve Rangelov’un durumu bugün maç öncesi belli olacak. Kalede ise, yoğunu maç temposu nedeniyle yorgun düşen Serkan’ın yerine  muhtemelen Kaya görev yapacak. Konyaspor’da planlar galibiyet üzerine yapıldı. Kartallar bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar: Kaya- Skubiç, Ali Turan, Vukovic (Abdülkerim), Douglaas- Ali Çamdalı, Jonson- Ömer Ali, Miloseviç, Hora- Rangelov (Bajic) Atiker Konyaspor bugünkü maç öncesi haftaya 10 puanla 12. sırada girerken, Kasımpaşa ise 11 puanla 10. sırada yer aldı.  Atiker Konyaspor ile Kasımpaşa bugün 15. kez karşı karşıya gelecekler. Daha önce oynanan 14 maçta Konyaspor 4 kez kazanırken, 7 maçtan Kasımpaşa galibiyetle ayrıldı. 3 maçta berabere sonuçlandı.  Bursa bölgesi hakemi Arda Kardeşler ise Konyaspor’un ligde ilk maçına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum