Kazan rahatla

Kazan rahatla

Atiker Konyaspor bugün deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Bursa Stadyumunda oynanacak mücadele saat 20.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazandığı zaman ateş hattından bir adım daha uzaklaşmış olacak

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 31. Hafta maçında bugün deplasmanda Bursaspor’a konuk olacak. Bursa Stadyumunda oynanacak mücadele saat 20.00’da başlayacak. Maçı ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Cevdet Kömürcüoğlu yaparken, maçın dördüncü hakemi Mustafa Öğretmenoğlu olacak.

KARTAL KAZANMAK İSTİYOR

Bu sezon Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Atiker Konyaspor, haftaya 32 puanla 14. Sırada girdi. Yeşil-beyazlı ekip kalan 4 haftada en fazla puanı toplayarak sezonu rahat tamamlamak istiyor. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın göreve gelmesiyle  büyük çıkış yakalayan Atiker Konyaspor , rakiplerine oranla daha avantajlı konumda bulunuyor. Bursaspor maçında en kötü bir puanı hedefleyen yeşil-beyazlı ekip kazanması halinde ise kendisi rahatlarken rakibini ateş hattına göndermiş olacak. Spor Toto Süper Lig'de 31'inci hafta mücadelesinde deplasmanda Bursaspor’a konuk olacak temsilcimiz Atiker Konyaspor, Bursa’da maç kazanmakta zorlanıyor. Anadolu Kartalı, raibiyle ligde dış sahada oynadığı 14 lig maçında sadece 1 kez kazanabilirken, 10 maçtan yenilgiyle ayrıldı. Geride kalan 3 mücadele ise eşitlikle sonuçlandı. Bu maçların 8'inde kalesini gole kapatmayı başaran Bursa ekibi, rakip fileleri ise 20 kez havalandırırken kalesinde ise 7 gol gördü.

MİLOSEVİC VE MOKE  YOK

Atiker Konyaspor’da Milosevic ve Moke kart cezaları nedeniyle zorlu maçta forma giyemeyecek. Yeşil-Beyazlı ekipte cezası biten Skubic ise ilk 11’deki  yerini alacak.  Sakat olan Ömer Ali ve Ferhat Öztorun’un durumları ise maç saatinde netlik kazanacak.

SÜPER LİG’DE 30. RANDEVU

İki ekip,  bugün oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig’de 30. kez karşı karşıya gelecek. Bu maçlarda Bursaspor, 13 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, Konyaspor ise 8 müsabakada gülen taraf olmayı başardı. Ligin ilk yarısında Konya'da oynanan karşılaşmada konuk ekip Bursaspor, sahadan 3-0 galip ayrılmıştı.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.