Kazan da çifte bayram olsun

Kazan da çifte bayram olsun

Atiker Konyaspor sezonun 2. maçını deplasmanda Antalyaspor’a karşı oynayacak. Lige galibiyetle başlayan yeşil-beyazlı ekip bu maçı da kazanarak taraftarına çifte bayram yaşatmak istiyor.

Atiker Konyaspor sezonun 2. maçını deplasmanda Antalyaspor’a karşı oynayacak. Lige galibiyetle başlayan yeşil-beyazlı ekip bu maçı da kazanarak taraftarına çifte bayram yaşatmak istiyor. Karşılaşma bugün saat 21.45’de Antalya Stadyumunda oynanacak.

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin  2. hafta maçında Antalya deplasmanında çıkacak. Antalya Stadyumunda oynanacak mücadele saat 21.45’de başlayacak. Antalyaspor maçını FİFA kokartlı hakem Alper Ulusoy yönetecek.Ulusoy'un yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Mehmet Cem Satman yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Serkan Tokat.

HEDEF 2’DE 2

Geride kalan sezonda sıkıntılı günler geçiren Atiker Konyaspor yeni sezona galibiyetle başlayarak moral buldu.Yeşil-beyazlı ekip Antalya karşısında da kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyor.

DEPLASMANDA DA İYİ BAŞLAMAK İSTİYOR

Sezona evinde aldığı Erzurumspor galibiyeti ile başlayan Atiker Konyaspor Antalyaspor deplasmanında da kazanmanın hesabını yapıyor. Yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz sezonlardaki kötü deplasman karnesini bu sene yaşamamak adına ilk deplasmanından galibiyetle ayrılmak istiyor. Atiker Konyaspor'la ilgili geçen sezon öne çıkan  verileri incelendiğinde, olumsuz bir istatistik dikkatleri çekiyor. Konyaspor geçtiğimiz sezon Süper Lig'de deplasmanda sadece lige veda eden Gençlerbiriği (8) ve Karabükspor'dan (2) daha fazla puan toplayabilmişti (9).
Çalımbay, bu sezon deplasmanlarda rakiplerine kolay boyun eğmeyen bir takım oluşturmak zorunda.

KONYASPOR ANTALYA’DAN ÜSTÜN

Atiker Konyaspor,  Antalyaspor karşısında genel olarak başarılı bir performans ortaya koyuyor
 Yeşil-beyazlı ekip, rakibi karşısında son 5 maçtan sadece tek yenilgi aldı. Atiker Konyaspor, Süper Lig’de şu ana kadar oynanan 14 maçta ise rakibine sadece 3 kez mağlup oldu. Söz konusu bu maçlardan 5’ini kazanan temsilcimiz, 6 maçta ise eşitliği bozamadı. Süper Lig’de oynanan son 3 maçın beraberlikle sona ermesi ise dikkati çekiyor. Konyaspor, geçmişten bu yana Akdeniz ekipleri karşısındaki üstünlüğünü, cumartesi günü oynayacağı maçta da sürdürmeyi hedefliyor.

RIZA ÇALIMBAY’IN DUYGUSAL MAÇI

Bu maç aynı zamanda Rıza Çalımbay için de ayrı bir anlam ifade ediyor. Başarılı teknik adam, eski takımı karşısında 3 puan savaşı verecek. Kırmızı-beyazlı ekipten alacağı olan ve bu yönde son günlerde haberlerin çıkması nedeniyle, Çalımbay’ın maçta protesto edilip edilmeyeceği merakla bekleniyor.

 TARAFTARLAR STADA  GİDEMEYECEK

Atiker Konyaspor'un, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında karşılaşacağı Antalyaspor maçında, Konyaspor taraftarı statta yer alamayacak.Yapılan açıklamada, “İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan karar gereğince, 18 Ağustos Cumartesi günü Antalya Stadyumunda oynanacak mücadeleye, misafir takım taraftarının alınmayacağı açıklandı” ifadelerine yer verildi.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.