Kazan artık da bir değişiklik olsun

Kazan artık da bir değişiklik olsun

İttifak Holding Konyaspor yarın sahasında Denizlispor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip saat 14.00’da başlayacak maçı kazanarak evindeki galibiyet hasretini dindirmek istiyor

İttifak Holding Konyaspor Süper Lig’in 21.hafta maçında sahasında Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele yarın saat 14.00’da başlayacak. Maçı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'nın yardımcılıklarını Özgür Ertem ve Mehmet Salih Mazlum yapacak. Sinan Dereci de müsabakanın dördüncü hakemi olacak. Karşılaşmanın VAR hakemi görevinde ise Özgür Yankaya yer alacak.

İÇ SAHADA HASRETİ DİNDİRMEK İSTİYOR

Süper Ligde kötü günlerden geçen ittifak Holding Konyaspor, özellikle iç saha maçlarındaki kötü performansıyla dikkati çekiyor. Yeşil-beyazlı ekip geçen sezonla birlikte Süper Lig'de son 17 maçta sadece bir galibiyet alabildi. Konyaspor bu hafta Denizlispor karşısında kazanarak iç sahada galibiyet hasretini dindirmek istiyor. Temsilcimiz, söz konusu bu dönemde sadece bu sezonun 6. haftasında Kayserispor'u 90+8'de Jevtovic'in penaltı golüyle mağlup etmişti. 17 maçlık periyotta Konyaspor, rakipleriyle 10 kez berabere kalan Aykut Kocaman'ın ekibi, 6 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu sezon taraftarının önünde 9 maça çıktı. Kayseri karşısında galip gelen Konyaspor, Ankaragücü, Antalyaspor, Gençlerbirliği ve Gaziantep FK ile berabere kaldı. Yeni Malatyaspor, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray maçlarından ise puan çıkartamadı. Anadolu Kartalı, ligde bu sezon aldığı 4 galibiyetten 3’ünü dış saha maçlarında alması dikkati çekiyor. Temsilcimiz, evinde gol yollarında da büyük sorun yaşıyor. İttifak Holding Konyaspor, iç saha maçlarında 5 gol atarken, kalesinde ise 11 gol gördü.

MİYA DIŞINDA EKSİK YOK

İttifak Holding Konyaspor'da Denizlispor karşısında Faruku Miya dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Yeşil-beyazlı ekipte Erdon Daci, Ömer Ali Şaniner ve Selim Ay 3 kartla sınırda bulunuyor. Bu oyuncular kart görmesi halinde Göztepe maçında cezalı duruma düşecek

SÜPER LİGDE 14. RANDEVU

Denizlispor ile ittifak Holding Konyaspor, yarın ki maçla birlikte Süper Lig'de 14. kez karşılaşacak Süper Lig'de 10 yıl sonra tekrar karşılaşan iki takımın ilk yarıdaki maçı Konyaspor’un 1-0üstünlüğü ile tamamlanmıştı ,Rekabette daha önce oynan 13 maçta Konyaspor'un 4, Denizlispor'un ise 5 galibiyeti bulunuyor. Oynanan 4 maçta ise eşitlik bozulmadı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum