Kazak Sirki’nden Kanser Hastaları İle Yakınlarına Gösteri

Kazak Sirki’nden Kanser Hastaları İle Yakınlarına Gösteri

Yenimahalle Belediyesi’nin davetlisi olarak ilçeye gelen Kazak Sirki, Yenimahalle Belediyesi Onkoloji Konukevi’nde kalan ve sirki izlemeye gidemeyen kanser hastaları ve yakınlarının ayağına geldi. Hasta yakınlarına bir gün de olsa moral vererek...

Yenimahalle Belediyesi’nin davetlisi olarak ilçeye gelen Kazak Sirki, Yenimahalle Belediyesi Onkoloji Konukevi’nde kalan ve sirki izlemeye gidemeyen kanser hastaları ve yakınlarının ayağına geldi.

Hasta yakınlarına bir gün de olsa moral vererek kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak için Onkoloji Konukevi’nde özel bir program düzenleyen 15 kişilik sirk ekibi, konukevi sakinlerine hem eğlenceli hem adrenalini yüksek şovlar yaptı. Palyaçoyla başlayan gösteriler, özellikle çocukları kahkahalara boğdu. Jonglör, köpük şov, akrobasi gösterileri ise hayranlık uyandırdı. Lastik kızların nefesleri kestiği sirkte, gösteriyi nefeslerini tutarak izleyen hasta ve hasta yakınları, dertlerinden uzak birkaç saat geçirdi.

Kanser hastalığının tedavisinde en önemli faktörün moral ve motivasyon olduğunun altını çizen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Belediye olarak kanserli hastalara ve yakınlarına yönelik sosyal aktivitelere ağırlık veriyoruz. Her şeyden önce bu bir insanlık görevidir. İmkanlarımız ölçüsünde üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.