Kayserispor Galibiyete Sevindi

Kayserispor Galibiyete Sevindi

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, kendi sahalarında oynadığı maçta rakibi Albimo Alanyaspor karşısında aldığı galibiyetle sevindiklerini söyledi.Ertuğrul Seçme, maçla ilgili yaptığı değerlendirmede gösterilen sarı kartlara...

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, kendi sahalarında oynadığı maçta rakibi Albimo Alanyaspor karşısında aldığı galibiyetle sevindiklerini söyledi.

Ertuğrul Seçme, maçla ilgili yaptığı değerlendirmede gösterilen sarı kartlara itiraz ederek, "Alanyaspor maçının zor geçeceğini biliyorduk. Karşılaşmanın zor geçeceğini biliyorduk. Ama bu kadar zor olacağını bilmiyorduk. Rakibin dirençli oyunu ve yağış etkili oldu. Buna rağmen kazanmasını bildik. Belki futbolcularımı tebrik ediyorum. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Hakem takdir haklarını, kartlarda bile rakibin lehine değerlendirdi. En küçük hatada bize sarı kart gösterdi. Lig nasıl bitecek bilmiyorum. Ama saygın bir şekilde lige devam edeceğiz. Hakem kart konusunda ve faullerin şiddetinde, olgunlaşan ataklarda biraz kontrolü kaçırdı. Bariz yapılan faullerde kart göstermedi. Ama basit hareketlerde faul gösterdi." dedi.

Seçme, maçta sakatlanarak çıkan oyuncuları Okay Yokuşlu’nun yarın kontrolden geçtikten sonra durumunun belli olacağını da belirterek, "Bileğinde şişme var." dedi.

ALANYASPOR HAKEM KARARLARINA TEPKİ GÖSTERDİ

Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise yaptığı açıklamada, Kayserispor karşısında iyi mücadele etmelerine karşın mağlubiyet aldıklarını ifade etti. Altıparmak, yaptığı değerlendirmede, şunları söyledi:

"Oyunu başından sonuna kadar istediğimiz tempoda götürdük. Çok tecrübeli bir takıma karşı oynadık. Rakibimizi durdurmak ve iyi futbol anlamında iyi şeyler yaptık. Önce güzel futbol niyetimiz vardı. Sonrasında kazanmaktı. Yediğimiz gole kadar çok iyi mücadele ettik ve pozisyonlarımız var. Sadece yediğimiz golde Mert Nobre’nin faulünü görmeyen hakem var. Futbolcunun kafasına dikişler atıldı. Galibiyet, beraberlik mağlubiyet önemli değil. Bizim için futbolcunun sağlığı önemli. Ama görmedikleri pozisyondan sonra oyundaki durumu gördünüz. Oynadığımız oyunla galibiyeti hak etmiştik. Ama olmadı. Ben futbolcularımı kutladım. İyi bir ekip karşısında iyi bir mücadele sergilediler. Artık fazla yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maçlara bakacağız."

Teknik Direktör Altıparmak, maçta sakatlanan ve hastaneye kaldırılan oyuncuları Türker hakkında da "Oyuncumuz hastaneye gitti. Büyük olasılıkla dikiş atılacak. Rakibimize de olsa futbolcunun sağlığı çok önemlidir. Hakem bulunduğu yerden o pozisyonu göremez. Yan hakemde cesaret edemedi. Biz çok uyardık ama uyarılarımızı hiç dikkate almadılar. Biz dış şeylerle uğraşmaktan bıktık." diye konuştu.

Bütün takımların futbol oynamak istediğini söyleyen Altıparmak, "Süper Lig'de de, PTT 1. Lig’de de hakem hataları yüzünden takımların canı yanıyor. Bizi kimse tutmasın. Biz futbol oynamak istiyoruz. Burada futbol oynanırken çaldığı düdükler adaletli olsun. Kayserispor iyi takım ve kazanmak için de mücadele etti. Türk futbolunun hali ortada. Artık çözüm bulunmalı. Sorun kimde ise. Bizde ise bize karşı. Başkasında ise başkasına karşı önlem alınmalı ve hatalar bitmelidir. Bizim tek derdimiz futbol. Futbol oynamak için mücadele ediyoruz. Hakemlerde buna yardımcı olsun." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.