Kayserigaz’a Altın Vana Ödülü

Kayserigaz’a Altın Vana Ödülü

Kayserigaz, sosyal sorumluluk alanında aldığı proje ödüllerine bir yenisini daha ekledi. 10 yıldır Kayseri’nin sürekli gaz arzını sağlayan Kayserigaz, Gaziantep’te gerçekleştirilen 5. Türkiye Enerji Zirvesi'nde Altın Vana Ödülü’ne...

Kayserigaz, sosyal sorumluluk alanında aldığı proje ödüllerine bir yenisini daha ekledi. 10 yıldır Kayseri’nin sürekli gaz arzını sağlayan Kayserigaz, Gaziantep’te gerçekleştirilen 5. Türkiye Enerji Zirvesi'nde Altın Vana Ödülü’ne layık görüldü.

Sosyal sorumluluk projesiyle teknik başarıları yanında toplumsal olarak da önemli bir kazanç edinen Kayserigaz, 2013 yılında hayata geçirdiği Doğalgaz Eğitim Evi Projesi ile sektörün önemli ödüllerinden biri olan Altın Vana Ödülü’nü bir kez daha bünyesine kazandırmayı başardı. Doğalgazın etkin kullanımını artırmak, vatandaşları doğalgaz kullanım konusunda bilinçli hale getirmek ve doğalgaz kaynaklı tüm risklerin önüne geçebilmek amaçlarıyla abonelere danışmanlık hizmeti vermesi için kurulan Doğalgaz Eğitimi Evi, zirve jürisi tarafından tam not alarak Altın Vana Ödülü’ne layık görüldü.

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, 3. kez Altın Vana Ödülü’nü kazanmış olmalarının kendileri için çok şaşırtıcı bir durum olmadığını belirterek, Kayserigaz’ın bu ve buna benzer ödüllere her zaman açık olduğunu söyledi. Diğer yandan, 10 yıldır Kayseri’nin güvenli gaz arzını sağlayan Kayserigaz’ın teknik gelişiminin yanı sıra sosyal sorumluluk alanlarında daha da ileriye gideceğinin sinyalini vererek, zirveye katılan onca sektör temsilcisi arasından Kayserigaz’ın bu ödülü hak etmesinden dolayı tüm Kayserililere ve Kayserigaz çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.