Kayseri İlçeleri İçin 4 İhale Yapıldı

Kayseri İlçeleri İçin 4 İhale Yapıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ilçelere yatırım için dört ayrı ihale daha yaptı. İhalelerin sonuçlanmasının ardından beş ayrı ilçeye park ve kapalı pazar yeri yapılması için çalışmalara başlanacak. Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ilçelere yatırım için dört ayrı ihale daha yaptı. İhalelerin sonuçlanmasının ardından beş ayrı ilçeye park ve kapalı pazar yeri yapılması için çalışmalara başlanacak.

Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan ilk ihalede Özvatan ilçesine mesire alanı ve Şelale park yapım işi için teklifler alındı. Yaklaşık maliyeti 593 bin TL olan ihaleye beş firma katıldı. Günün bir diğer ihalesi ise Felahiye ilçesinde meydan düzenlemesi ve mesire alanı yapılması için gerçekleştirildi. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 162 bin TL olan ihaleye dört firma katıldı. Diğer yandan Felahiye ilçesinin merkezi ile Kayapınar ve Toraman mahallelerine kapalı pazar yerleri yapılması işleri de ihale edildi. Yaklaşık bedeli 1 milyon 240 bin TL olan ihaleye dört firma katılarak teklif verdi.

Günün bir diğer ihalesinde ise Develi, Yahyalı ve Yeşilhisar ilçelerine bağlı mahallelerdeki yollara kilitli beton parke, yağmur oluğu taşı ve bordür döşenmesi işi için teklifler alındı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 19 bin TL olan ve iki grup halinde yapılan ihaleye üç firma katıldı.

İhaleler, komisyon tarafından tekliflerin incelenmesinin ardından sonuçlanacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.