Kayseri Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Hentbolde Hedefe Kilitlendi

Kayseri Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Hentbolde Hedefe Kilitlendi

Kayseri, 2014-2015 hentbol sezonunda birinci aşaması 22-26 Eylül tarihlerinde, ikinci aşaması ise ekim ayı içerisinde yapılacak hentbol bölgesel lig mücadelelerine 2’si erkek, 1’i bayan olmak üzere toplam 3 takımla katılacak. Bayanların...

Kayseri, 2014-2015 hentbol sezonunda birinci aşaması 22-26 Eylül tarihlerinde, ikinci aşaması ise ekim ayı içerisinde yapılacak hentbol bölgesel lig mücadelelerine 2’si erkek, 1’i bayan olmak üzere toplam 3 takımla katılacak.

Bayanların ardından erkekler kategorisinde 2 takım hentbol bölgesel liginde mücadele verecek. Kayseri Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ile Kayseri Voleybol Kulübü (KVK) hentbol takımları, 22-26 Eylül tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta yapılacak birinci aşama müsabakalarında Adana Gençlik Spor Kulübü, Kahramanmaraş 12 Şubat İdmanyurdu Spor Kulübü ve Adıyaman Gücü Gençlik ve Spor Kulübü takımları ile mücadele edecek.

Kayseri Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü yöneticisi ve sporcusu Osman Yıldırım, 2.Lig’e yükselebilmek için çok sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, 2.Lig’e yükselebilecek kalitede oyuncu kadrosuna sahip olduklarının altını çizdi. Osman Yıldırım, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bu sene bir birlik kurduk. Kulübümüzü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Murat Eskici ile görüşerek bu kulüp çatısı altında faaliyetlerine devam ettirme kararını aldık. Geçen sezondan özellikle Atlas Eğitim Gençlik Spor Kulübü’nün serbest kalan gençleri ile Kayseri’de hentbol oynayan gençleri bir araya getirerek takımımızda topladık. 22-26 Eylül 2014 tarihleri arasında Kahramanmaraş Osman Sayın Spor Salonu’nda Bölgesel Lig müsabakalarını oynayacağız. Şu anda 25 kişilik bir kadro oluşturduk. Çalışmalarımıza ağustos ayı sonu itibarı ile Atatürk Spor Salonu’nda antrenmanlarına sıkı bir şekilde devam ediyoruz. Haftanın 3 günü salon antrenmanı, 2 gün de kros ve ağırlık antrenmanları yapıyoruz. Takımımızdaki genel hava çok iyi. Arkadaşlarımızın hepsi hevesli. Yeni bir takımız yeni bir oluşum. İddialıyız. Kayseri’de bu sezon 1 süper lig takımı var. Bölgesel lige katılan 1 bayan ve 2 erkek takımımız var. Hentbole bu yıl bir ilgi oluştu. Takımlarımızı merak eden de çok."

öte yandan 2014 -2015 hentbol sezonu erkekler Bölgesel Lig fikstürleri belli oldu. Kayseri takımları erkeklerde C1 grubunda yer alırken bu grup şu takımlardan oluştu: Adıyaman Gücü Gençlik ve Spor Kulübü, Kahramanmaraş 12 Şubat İdmanyurdu Spor Kulübü, Kayseri Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Adana Gençlik Spor Kulübü ve Kayseri Voleybol Spor Kulübü.

İkinci aşaması ekim ayı içerisinde oynanacak müsabakaların ardından yapılacak sıralamada 2. Lig’e yükselecek takımlar belirlenecek. Erkeklerde 6 grupta toplam 29 takım 2. Lig’e yükselmek için kıyasıya mücadele verecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.