Kayseri Erciyesspor: 0 – Trabzonspor: 5

Kayseri Erciyesspor: 0 – Trabzonspor: 5

Stat: Kayseri Kadir HasHakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Arkın AkgölKayseri Erciyesspor: Gökhan, Diakhate (Dk.

Stat: Kayseri Kadir Has
Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Arkın Akgöl
Kayseri Erciyesspor: Gökhan, Diakhate (Dk. 70 Joseph Çınar), Mangene, Cem Can, Ekrem, Murat Yıldırım (Dk. 46 Yiğit), Bakaye, İbricic, Azofefia (Dk. 46 Hüseyin), Cenk Ahmet, Edinho
Trabzonspor: Onur, Jose Bosingwa, Mustafa Yumlu, Zeki Yavru, Caner, Bourceanu (Dk. 80 Abdulkadir), Kadir, Yusuf (Dk. 77 Şahin), Olcan Adın, Adrian (Dk. 60 Soner), Henrique
Goller: Dk. 8 Henrique, Dk. 30 ve 42 Yusuf, Dk. 62 Olcan Adın, Dk. 90+1 Soner (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 17 Caner (Trabzonspor), Dk. 58 İbricic (Kayseri Erciyesspor)

Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta açılış maçında Kayseri Erciyesspor'a konuk olan Trabzonspor, ilk yarıda 3, ikinci yarıda da bulduğu 2 golle sahadan 5-0 galip ayrıldı.

Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan ve hakem Hüseyin Göçek'in düdük çaldığı maçta Trabzonspor'a farklı galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Henrique, 30 ve 42. dakikalarda Yusuf Erdoğan, 62. dakikada Olcan Adın ve 90+1. dakikada da Soner Aydoğdu kaydetti.

Bu sonuçla konuk bordo mavili ekip UEFA Avrupa Ligi yolunda çok önemli bir galibiyet elde ederken puanını da 46'ya çıkararak 4. sıradaki yerini korudu. Düşme potası içindeki Kayseri Erciyesspor ise 30 puan ve maç fazlasıyla 16. sırada kaldı.

60. dakikada rakibinden topu kapan Kayseri Erciyesspor'dan Hüseyin ceza sahasına girmeden vuruşunu yaptı, ancak top üstten dışarı gitti.

62. dakikada Trabzonspor farkı 4'e çıkardı. Bu dakikada Henrique'nin pasında topla buluşan Olcan Adın bekletmeden vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-4.

81. dakikada Kayseri Erciyesspor'dan Cenk Ahmet'in sert şutunda kaleci Onur meşin yuvarlağı kornere çelerek gole izin vermedi.

90+1. dakikada Trabzonspor farkı 5'e çıkardı. Bu dakikada ceza sahasında Şahin ile paslaşan Soner topla buluştu, kaleciyle karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-5.

Karşılaşmanın oynanmamış süresi olarak 3 dakika gösteren hakem Hüseyin Göçek 90+2. dakika dolmadan müsabakayı bitiren düdüğünü çaldı.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.