Kaybolan Çocuğun Kardeşi Dünyaya Geldi

Kaybolan Çocuğun Kardeşi Dünyaya Geldi

Van'da iki gün önce kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan’ın kardeşi dünyaya geldi. Gürpınar ilçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde 29 Ekim’de saat 13.00 sıralarında kaybolan Nehir Aslan halen bulunamadı. 200 kişilik arama kurtarma ekibi, insansız...

Van'da iki gün önce kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan’ın kardeşi dünyaya geldi.

Gürpınar ilçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde 29 Ekim’de saat 13.00 sıralarında kaybolan Nehir Aslan halen bulunamadı. 200 kişilik arama kurtarma ekibi, insansız hava aracı ve helikopterle yapılan tüm aramalara rağmen Nehir'le alakalı bir ize rastlanamadı.

Nehir'i arama çalışmaları sürerken Aslan ailesinin yeni kızları dünyaya geldi. Aslan ailesinin, 9 yaşında Baran, 6 yaşında Muhammet Ömür ve 4 yaşında Nehir adında 3 çocuğu bulunuyordu.

Köyde bakkal olan Erkan Aslan, eşi Hatice Aslan'ın doğum sancılarının başlaması üzerine yakınlarına haber verdi. Hatice Aslan, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Servisi'ne kaldırıldı. Hatice Aslan, sabaha doğru bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Bölümü'nde yatan anne Hatice Aslan, gözyaşları içinde Nehir'in acısının kendisini yaktığını söyledi. Nehir'siz mutlu olamayacağını anlatan Aslan, bebeğe daha isim koymadıklarını söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.