Kaybetme gibi lüksümüz yok

Kaybetme gibi lüksümüz yok

Selçuk Aksoy: Önümüzde çok önemli Başakşehir, Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor maçları var. Özellikle bu 3 maçı enaz kayıpla, hatta sıfır kayıpla geçme gibi bir beklentilerimiz var

Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, İstanbul Başakşehir maçına kazanmak için çıkacaklarını belirterek, en azından yenilmeyeceklerinin altını çizdi. Takımın puan durumunun çok iyi olmadığını bildiren, ancak bu durumdan çıkmak için büyük bir mücadele verdiklerini belirten Selçuk Aksoy, “Fenerbahçe maçını kazanamadık ama kaybetmedik. Bu maçın bize bir artısı da moral ve özgüven oldu. Dolayısıyla ortaya koyduğumuz mücadele ile Başakşehir maçı öncesinde kazanmaya dair iyi sinyaller verdik. Bizim üst üste 2-3 maç kazanarak yukarılara fırlamamız gerekiyor. Bunu gerçekleştirebilecek bir oyuncu kadromuzun olduğuna inanıyorum” dedi.

3 MAÇIMIZ ÇOK ÖNEMLİ

Kazanmak zorunda oldukları önemli maçları olduğunu da vurgulayan Selçuk Aksoy, “Önümüzde çok önemli Başakşehir, Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor maçları var. Özellikle bu 3 maçı enaz kayıpla, hatta sıfır kayıpla geçme gibi bir beklentilerimiz var. Dolayısıyla kolay maçımız yok. Trabzonspor maçına rahat çıkma adına bu 3 maç bizim final maçlarımız. Kaldı ki, ligin boyu kısalırken, hovardaca puan kaybetme gibi bir lüksümüzün olmadığını herkes bilmeli. Camia olarak hep birlikte bu takımın ligde üst sıralara gelebilmesi adına elimizden gelen her şeyi yapacağız, yapmalıyız. Şehriyle ve seyircisiyle bütünleşen bu takımın ne maç ne de puan kaybetme lüksünün olmadığını bilmeliyiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum