Kassam Tugayları'ndan İslam alemine çağrı

Kassam Tugayları'ndan İslam alemine çağrı

İslami Direniş Hareketi Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, tüm İslam alemine intifadanın sürdürülmesi çağrısında bulundu.

İslami Direniş Hareketi Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs konusundaki kararına karşı çıkarak protesto gösterileri düzenleyen Filistinlileri ve dünyanın özgür insanlarını selamladı.

İntifadanın daha da alevlendirilmesi çağrısında bulunan El-Kassam Tugayları, Filistin toprakları işgalden kurtulana kadar intifadanın sürdürülmesini istedi.

Şehit Muhammed Es-Safedi için dün Gazze kentinde düzenlenen törende konuşan El-Kassam Tugayları saha komutanı Ebu’l-Bera, işgalci düşmanla savaşta yeni bir aşamaya girdiklerini söyledi.

Kudüs’ü işgal rejiminin başkenti ilan eden ABD Başkanı’nın kararını reddettiklerini bildiren Ebu’l-Bera, İslam ümmetinin ve dünyanın özgür insanlarının karara karşı çıkmalarının şaşırtıcı olmadığını ifade etti.

Düşmanın ateşle oynadığını kaydeden Ebu’l-Bera, şehitlerin kanlarının işgalcileri yakacak bir ateşe dönüşeceğini belirtti.

 

 

 

Hamas liderlerinden Mahmud Ez-Zehhar da Filistin topraklarının tamamı işgalden kurtulana kadar savaşa devam edeceklerini söyledi.

ABD Başkanı’nın Kudüs konusundaki kararını değerlendiren Ez-Zehhar, “Trump tarih döngüsünü ve Allah’ın kainattaki sünnetlerini bilmiyor. Bize karşı açıkça savaş ilan ediyor fakat ona diyoruz ki Allah’ın vaat ettiği, Mescid-i Aksa ve Kudüs’le bağlantılı son savaş mutlaka gelecek” dedi.

İzzeddin El-Kassam Tugayları mücahitlerine de seslenen Ez-Zehhar, ümmetin mücahitlerin atacağı adımları beklediğini ifade etti.(Fiem)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.