KasapDöner Konya Şubesi açıldı

KasapDöner Konya Şubesi açıldı

Türkiye'nin en sıra dışı döner markası KasapDöner'in yeni şubesi, etli ekmeğin anavatanı Konya'da kapılarını açtı.

"Hamburger çocuklarına yedirmeye geliyoruz" sloganıyla Türkiye'de dönerin sıra dışı markası haline gelen KasapDöner'in yeni şubesi, etin bir başka vatanı ve etli ekmeğin memleketi Konya'da kapılarını açtı.

Merkez Meram ilçesi Ateşbazı Veli Mahallesi Şehir Caddesindeki açılışa Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan, meslek odalarının temsilcileri ve davetliler katıldı. Dua edilerek kurdele kesimi ile yapılan açılış yoğun ilgi gördü.

"Alışkanlıkları değiştireceğiz"

Yeni şube ile ilgili görüşlerini paylaşan ve Konya gibi bir şehirde şube açmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyen Global Restoran Yatırımları A.Ş. Genel Müdürü Bahar Özürün, "Global Restoran Yatırımları ve KasapDöner olarak 2017 yılını Anadolu'ya açılma yılı olarak belirlemiştik. Şimdi ise bu hedefimizin aşama aşama gerçeğe ulaşmaya başladığını sevinçle görüyoruz. Kısa bir süre önce kebabın anavatanı diyebileceğimiz Adana'da bir şube açılışı gerçekleştirmiştik. Bugün ise etli ekmeği ile meşhur olan ve et seven bir şehir olan Konya'dayız. Konya gibi, halkı eti seven şehirler bizim için ekstra bir öneme sahip. Sadece bifteklik et kullanarak ürettiğimiz dönerimizle Konyalı et ve dönerseverlerin damak zevklerine ve alışkanlıklarına karşı konulmaz bir değişim yaşatacağız" diye konuştu.

"Konya bizim için özel"

Konya'nın aynı zamanda Mevlana'nın kenti olduğunu hatırlatan Özürün, "Konya bizim için bu açıdan özel bir yere sahip. Mevlana'nın Konya'dan dünyaya yaydığı hoşgörü mesajına bir nebze de olsa katkı sunabilirsek, kendimizi çok mutlu sayacağız. Mevlana'nın "Ne olursan ol gel" çağrısına uyarak "dünyayı gezip, Konya'yı görmeye gelen tüm hoşgörü âşıklarını KasapDöner'de de ağırlamaktan mutluluk duyacağız" ifadelerini kullandı.

"Anadolu'ya açılmaya devam"

KasapDöner'in Anadolu'ya açılma stratejisinin süreceğini ifade eden Özürün, "Hedefimizi, Anadolu'daki her metropolde en az bir KasapDöner şubesi olarak belirledik. Bilindiği gibi biz döneri dünya markası yapmak misyonuyla hareket ediyoruz. Eğer kendi milli yiyeceğimizi dünya markası yapacaksak, önce onu kendi halkımıza iyi tanıtmamız lazım. Yakın gelecekte başka büyük kentlerimizdeki şubelerimizin açılışlarını da şimdiden müjdeleyebilirim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.