KASAMIZ DOLDU

KASAMIZ DOLDU

Süper Lig'i 3. bitirmesi artık kesin gibi olan Konyaspor, TFF'nin ligi 3.bitren takıma verdiği ödül olan 10 milyon TL'yi kasasına koyacak. Temsilcimiz Türkiye Kupası'ndan toplam 1 milyon 845 bin TL kazanmış oldu

Süper Lig'i 3. bitirmesi artık kesin gibi olan Konyaspor, TFF'nin ligi 3.bitren takıma verdiği ödül olan 10 milyon TL'yi kasasına koyacak. Temsilcimiz Türkiye Kupası'ndan toplam 1 milyon 845 bin TL kazanmış oldu

ALLAH BEREKET VERSİN

Bu sezon Süper Lig'de iyi bir çıkış yakalayan temsilcimiz Torku Konyaspor düşük sermayeyle başladığı sezonda kasasına ciddi bir para koymaya hazırlanıyor. Sezon başında Aykut Kocaman yönetiminde transfere sadece 1 milyon 700 bin Euro harcayan yeşil beyazlılar ligde aldığı 17 galibiyet ve 8 beraberlikle toplamda 27 milyon 300 bin TL'nin sahibi oldu.

Süper Lig'de 3.sırada bulunan Konyaspor, pazar günü Ç.Rizespor karşısında 3-1 kazanırken en yakın takipçisi Başakşehir ile arasındaki puan farkını da 10'a çıkardı. Böylelikle UEFA Avrupa Ligi'ne direkt katılım hakkı kazanmaya oldukça yaklaşan Konyaspor bunu başarması durumunda 1 milyon 300 bin Euro yaklaşık 4 milyon TL'nin de sahibi olacak. Ayrıca Konyaspor Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bulunduğu sıralama sebebiyle ödüllendirilecek. Buna göre Süper Lig'i 3. bitirmesi artık kesin gibi olan Konyaspor, TFF'nin ligi 3.bitren takıma verdiği ödül olan 10 milyon TL'yi kasasına koyacak.Türkiye Kupası'nda eleme aşaması ve gruplarda aldığı sonuçlardan dolayı 585 bin TL alan yeşil beyazlılar, son 16 turu ve yarı finalde aldığı sonuçlar sebebiyle de 1 milyon 260 bin TL gelir sağladı. Konyaspor böylelikle Türkiye Kupası'ndan toplam 1 milyon 845 bin TL kazanmış oldu.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Torku Konyaspor’da Antalyaspor maçı hazırlıkları puan umuduyla sürüyor. Yeşil-beyazlı kulüp talimatlara aykırı hareket nedeniyle Disiplin kuruluna sevkedildi.  Ligde son 4 haftaya 59 puanla 3. sırada giren ve sezonu burada bitirmeyi amaçlayan Torku Konyaspor'da, iki günlük izinin ardından, Antalyaspor ile oynanacak 31. hafta maçının hazırlıkları dün Kayacık tesislerinde yapılan antrenmanla başladı.

Pazar günü oynanacak Antalyaspor maçı öncesi, Sissoko dışında  sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan yeşil-beyazlılar bugün ve yarın taktik çalışma gerçekleştirecekler ve hazırlıkları Cumartesi sabah antrenmanıyla tamamlayarak öğleden sonra da Antalya’ya gidecekler. Konya seyircisinin alınmayacağı Konyaspor-Antalyaspor maçı Pazar akşamı saat 19.00’da başlayacak. 

Torku Konyaspor, geride kalan 30. hafta da içi sayada Çaykur Rizespor maçındaki talimatlara aykırı davranış nedeniyle futbol disiplin kuruluna sevkedildi. Konuyla ilgili Futbol Federasyonundan yapılan açıklama şöyle. 

“Torku Konyaspor kulübü'nün, 24.04.2016 tarihinde oynanan Torku Konyaspor-Çaykur Rizespor A.Ş. Spor Toto süper lig Hasan Doğan sezonu müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle futbol disiplin talimatı'nın 46. maddesi ve 2015-2016 sezonu spor toto süper lig müsabakaları statüsünün 8/11. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum