Karttr.com 6 Ayda 10 Binden Fazla Müşteri Kazandı

Karttr.com 6 Ayda 10 Binden Fazla Müşteri Kazandı

Karttr.com 6 Ayda 10 Binden Fazla Müşteri Kazandı

Milyonlarca insan internet mağazalarını kullanarak birbirinden farklı alışveriş yapıyor. Biliyorsunuz ki ödeme yöntemleri arasında en çok kredi kartı kullanılıyor. Tabii bu da güvenlik açığını meydana getiriyor. Tahmin edebileceğiniz gibi çok fazla kişi kredi kartı bilgilerini çalabiliyor. Siz alışveriş yaparken son kullanım tarihini, güvenlik numarasını, kart numarasını ve adınız ile soyadınızı veriyorsunuz. Hal böyle olunca dolandırıcılık sorunları da gün yüzüne çıkıyor. Bundan sonra Paykasa ile korunabilirsiniz. İngiltere’de geliştirilen Paykasa, tüm alışverişleri güvenilir hale getirecektir. İstediğiniz gibi alışverişlerde kullanabileceğiniz bu ön ödemeli sanal kart sayesinde memnun kalacak ve güvende olacaksınız. Peki ama nereden satın alabileceğinizi biliyor musunuz ?

Paykasa Resmi Reseller Sitesi

Son derece uygun Paykasa fiyatları ile hizmet veren adres, bundan sonra dilediğiniz gibi alışveriş yapmanızı sağlayacaktır. Hiçbir zaman sorun yaşamayacağınızı ve bundan sonra en uygun fiyatlardan sahip olabileceğinizi söylemeliyiz. Seçenekler arasında 10 €’dan 2500 €’ya kadar daha pek çok farklı kart bulunmaktadır. Bunların hepsi güncel Euro kurları üzerinden hesaplanmakta ve size satışa sunulmaktadır. Aldıktan hemen sonra sizlere 16 haneden oluşan bir alışveriş kodu verilmektedir. Bundan sonra nerede kullanmak istiyorsanız oraya gelecek ve bu kodu yazarak işleminizi tamamlayacaksınız. Bu da tüm bilgilerinizi güvende olacağı anlamına gelecektir. Peki ama nerelerde kullanıldığını biliyor musunuz?

Paykasa resmi reseller firması BESAKART’tır. “ “ ise bir besakart kuruluşudur. Lütfen Besakart kuruluşu olmayan web siteleri üzerinden ön ödemeli kart işlemlerinizi gerçekleştirmeyinizi.

Paykasa Kullanım Alanı Oldukça Geniş

Birbirinden farklı alışveriş sitelerinde, online oyun ödemelerinde, para gönderimlerinde ve farklı hizmetlerde Paykasa kullanılabilmektedir. Gün geçtikçe anlaşması bulunan markalar ve yerler çoğalıyor. Sizde Paykasa satın al hizmetlerinden faydalanarak sahip olabilir ve bundan sonra istediğiniz gibi kullanmaya başlayabilirsiniz. Kesinlikle memnun kalacağınız özelliklerde olan bu kart sayesinde hem kredi kartı bilgilerinizi vermek zorunda kalmayacak hem de kimlik bilgilerinizi korumuş olacaksınız. Sizin için önemli olacak bu kart, artık en uygun fiyatlar ile burada olacaktır. Ayrıca söylemeliyiz ki tek kullanımlıktır. Yani kartınızın içerisinde bakiye bittikten sonra tekrardan dolum yapılmaz. Eğer bakiyeyi kullanmak istemiyorsanız, yapabilirsiniz. Böylece istediğiniz gibi kullanmadıklarınızı o güne göre güncel olan Euro kurlarına göre hesaplanıp geri alabilirsiniz.

KAYNAK::

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.