Kartallar’da beraberlik üzüntüsü

Kartallar’da beraberlik üzüntüsü

Ligde aldığı üst üste kötü sonuçların ardından Doğanhisarspor karşısında 2-0'lık galibiyetle hayat bulan Meram Kara Kartallar, Süper Amatör Küme'nin 7. haftasında Kadınhanı Belediyespor'la karşılaştı.

Ligde aldığı üst üste kötü sonuçların ardından Doğanhisarspor karşısında 2-0'lık galibiyetle hayat bulan Meram Kara Kartallar, Süper Amatör Küme'nin 7. haftasında Kadınhanı Belediyespor'la karşılaştı. Her iki takımın da çok pozisyon ürettiği ancak yararlanamadığı mücadele 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı.

“ÜRETTİĞİMİZ POZİSYONLARDAN YARARLANAMADIK”

Meram Kara Kartallar teknik direktörü Faysal Bayramoğlu maç sonunda açıklamalarda bulundu. Bayramoğlu maçla ilgili, "Maçı izleyenler açısından iki ihtimalli ancak üçüncü ihtimalle biten bir maç oldu. Hem biz hem de Kadınhanı Belediyespor bol pozisyonlar ürettik ancak her iki takımda ürettiği pozisyonlardan yararlanamadı. İki takımın kalecisini de tebrik etmem lazım hem bizim kalecimiz Yavuz, hem de Kadınhanı'nın kalecisi Emre çok güzel kurtarışlar yaparak takımlarının ayakta kalmasını sağladı. Özellikle son dakikalarda Kadınhanı Belediyespor yüklendi, biz de kontra ataklarla karşılık vermeye çalıştık. İzleyenler açısından seyir zevki veren ancak golü olmayan bir maç oldu." dedi.

“TECRÜBE EKSİKLİĞİMİZ VAR”

Hafta içinde yaptığı açıklamayı hatırlatan deneyimli teknik adam, "Hafta içinde söylemiştim; futbol oynamak için sahaya çıkan, top oynamak isteyen takımlara karşı iyiyiz, demiştim. Bu maç bize bunu gösterdi. Sahada futbol oynamak için olan takımlarla başa baş mücadele ediyoruz. Bu da bize gösteriyor ki ligin güçlü takımlarına karşı iyiyiz, sadece tecrübe eksiğimiz var. Ligin ilk yarısında bu eksiğimizi tamamlayarak ligin ikinci yarısında daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.