Kartal’ın Zorlu  haftası başlıyor

Kartal’ın Zorlu haftası başlıyor

Atiker Konyaspor Mediplo Başakşehir maçının hazırlıklarına bugün yapacağı idmanla başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlar birlikte zorlu bir haftaya giriyor. Atiker Konyaspor 9 gün içinde 3 maç oynayacak

Atiker Konyaspor'da ligin 7.haftasında deplasmanda oynanacak Başakşehir maçının hazırlıkları bugün yeniden başlayacak. Gençlerbirliği maçının sonrasında 2 günlük izine ayrılan yeşil-beyazlı ekip, 16 Ekim Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına yeniden başlayacak.

Kulüpten yapılan açıklamada, teknik heyet ve oyuncular bugün saat 16.00'da Kayacık Tesisleri'nde toplanacak ve ilk 15 dakikası basına ve taraftara açık bir çalışma gerçekleştirecek.

ZORLU HAFTA BAŞLIYOR

Atiker Konyaspor Başakşehir maçıyla birlikte  zorlu bir periyoda girecek ve güçlü ekiplerle karşılaşacak

Yeşil-beyazlı ekip 9 günde üst üstte zorlu maçlara çıkacak. Anadolu Kartalı, ligin 7.haftasında 16 Ekim Pazar günü deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak. Konyaspor bu maçın ardından 20 Ekim Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde evinde Braga ile kozlarını paylaşacak.

Yeşil-beyazlı ekip Avrupa maçının ardından Süper Lig’in 8.haftasında 24 Ekim Pazar günü Fenerbahçe’yi konuk edecek.

Atiker Konyaspor zorlu maç serisini Bursaspor ve Braga maçlarıyla sürdürecek. Yeşil-beyazlı ekip 29 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaştıktan sonra 3 Kasım’da da Braga ile deplasmanda karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.