Kartal’ın zirveye tutunma maçı

Kartal’ın zirveye tutunma maçı

Atiker Konyaspor yarın sahasında Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Mücadele saat 13.30’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip rakibini yenerek zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Atiker Konyaspor’un bu maçı kazanması halinde haftayı 3. sırada tamamlama şansı bulunuyor

 

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 21. Hafta maçında yarın sahasında 3. Basamakta yer alan Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Konya Büyükşyehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele saat 13.30 da başlayacak. Karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Abdullah Bora Özkara yapacak. Zorlu karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Kutluhan Bilgiç görev yapacak.

SÜPER LİGDE 4. RANDEVU

Atiker Konyaspor ile Yeni Malatyaspor bugün 4. Kez karşı karşıya gelecek. İki takım tarihlerinde ilk kez geçen sezon karşılaştı. Malatya’da oynanan maç 1-1 sona ererken, Konya’da oynanan maçı Yeni Malatyaspor 1-0 kazandı. Bu sezon ise sezonun 4. Haftasında oynanan maçı Atiker Konyaspor Deni Milosevic’in golüyle 1-0 kazanmıştı. Karşılaşma önce Atiker Konyaspor 32 puanla 6., Evkur Yeni Malatyaspor ile 33 puanla 4. sırada bulunuyor.

KONYASPOR EVİNDE 17 PUAN TOPLADI

Özellikle evindeki maçlarda başarılı bir grafik çizen yeşil-beyazlılar, iç sahada çıktığı 9 karşılaşmada 5 galibiyet, ikişer beraberlik ve yenilgiyle 17 puanı hanesine yazdırdı.

Atiker Konyaspor, iç sahada Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-2, MKE Ankaragücü'nü 2-0, Aytemiz Alanyaspor'u 2-0, Kasımpaşa'yı 3-2 ve Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Bursaspor ile 1-1, Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Konyaspor, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu.

YENİ MALATYA 12 PUAN TOPLADI

Atiker Konyaspor’un rakibi Yeni Malatyaspor deplasmanda oynadığı maçlarda 12 puan topladı. Sarı-kırmızılı ekip oynadığı 10 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik 4 yenilgi aldı. Yeni Malatyaspor oynadığı bu maçlarda 12 gol atıp 13 gol yedi

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.