Kartal’ın yeri yerinde

Kartal’ın yeri yerinde

Ligin son iki haftasında Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor'u mağlup ederek 6 puan toplayarak ateş çemberinden uzaklaşan Torku Konyaspor'da futbolculara verilen izin yarın sona eriyor

Torku Konyaspor’da tatil sürüyor. Trabzon maçı için topbaşı yarın. Ligde, Karabükspor galibiyetiyle moral kazanan ve alt sıralardaki takımlarla aradaki puan farkını açarak biraz daha rahatlayan Torku Konyaspor’da Karabükspor maçının ardından verilen üç günlük izin devam ediyor. Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara sonucu Trabzonspor ile 5 Nisan’da karşılaşacak olan Kartallar, yarın haftanın ilk antrenmanına çıkacak. Süper ligde, son dört maçta 2 beraberlik ve 2 galibiyet alarak yenilmeyen, attığı 4 gole karşılık kalesinde 2 gol gören Torku Konyaspor 26. hafta da Trabzonspor’u konuk edecek. Temsilcimizde bu maç öncesi Mahlangu ve Marica’nın sakatlıkları sürüyor. Mehmet Uslu ise sarı kart cezalısı. Bu hafta ligde maç olmaması nedeniyle Marica’nın sakatlığının Trabzonspor karşılaşmasına kadar geçebileceği ve uzun süredir yine takımdan ayrı kalan Rumen futbolcunun takıma dönebileceği bildirildi. Ayrıca, kart cezalarını tamamlayan Hasan Kabze ve Torje de teknik adamlar görev vermesi halinde oynayabilecekler.

TUZA: SÜPER BİR GALİBİYET

Torku Konyaspor'un genç yöneticilerinden Sertaç Tuza, hem Kasımpaşa maçında hem de Karabükspor maçında alınan galibiyetlerle büyük bir moral kazandıklarını belirterek, özellikle Karabükspor deplasmanından kazanılan 3 puanın çok değerli olduğunu söyledi,. Tuza, “Bizim için son derece önemli bir maçtı. Hem rakiplerimizden biriyle oynuyorduk, hem de son haftalara yaklaştığımız dönemde bir an önce alt sıralardan uzaklaşmak istiyorduk. Kasımpaşa maçını muhteşem taraftarımızın önünde kazanmak gerçekten çok güzeldi. Bu galibiyet bizi biraz olsun rahatlatmıştı. Cuma günü oynadığımız ve kazandığımız Karabükspor maçı ile de puanımızı 31 yükselterek, düşme potasındaki en yakın rakibimizle puan farkınını da 11'e çıkarmış olduk. Kazanılan 3 puanda emeği olan camiayı canı gönülden kutluyorum. Karabükspor gibi can derdine düşmüş bir takım karşısında çok iyi mücadele ettik ve hak ettiğimiz 3 puanı aldık” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.