Kartal'dan herkese pençe

Kartal'dan herkese pençe

Bu sezon iyi bir grafik çizen temsilcimiz Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı 20 farklı rakipten puan almayı başardı

2015-2016 futbol sezonu tamamlandı. Bu sezon ligde ve kupada iyi bir performans sergileyen temslicimiz Torku Konyaspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 19 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 66 puan toplamayı başardı. Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale kadar ulaşan fakat yarı finalde karşılaştığı rakibi Fenerbahçe'ye hem evinde hem de deplasmanda yenilen temsilcimiz Torku Konyaspor, rakibine boyun eğerek elendi.

HERKESTEN

PUAN ALDI

Bu sezon Aykut Kocaman yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de iyi bir grafik çizen temsilcimiz Torku Konyaspor, ligde karşılaştığı 17 farklı rakibinden de puan kazanmasını bildi. Temsilcimiz Torku Konyaspor hem evinde hem de deplasmanda karşılaştığı; Mersin İdman Yurdu, Trabzonspor, Gaziantepspor ve Eskişehirspor'dan 6 puan kazandı. Temsilcimiz Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de karşılaştığı; Kayserispor, Osmanlıspor, Sivasspor, Çaykur Rizespor, Akhisar Belediyespor, Gençlerbirliği ve Bursaspor takımlarından 4 puan kazandı. Evinde Antalyaspor, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Beşiktaş'ı yenen Torku Konyaspor, dışarda rakiplerine yenilerek rakiplerinden 3 puan kazandı. Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de Başakşehir ve Galatasaray'dan sadece 1 puan kazandı.

KUPADA 3 FARKLI

TAKIMI YENDİ

Spor Toto Süper Lig'de olduğu gibi Ziraat Türkiye Kupası'nda da çıkışa geçen temsilcimiz Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de ki rakiplerinin dışında 3 farklı takımla da maç oynadı. Temsilcimiz Torku Konyaspor, 3. Eleme Turu'nda evinde Kocaeli Birlikspor'u 4-1 yendi. Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda ise evinde Etimesgut Belediyespor'u 2-1, İnegölspor'u 2-0 yenen Torku Konyaspor, deplasmanda ise Etimesgut Belediyespor'u 1-0 yenerken İnegölspor ile 1-1 berabere kaldı.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.