Kartal'da yoğun hafta

Kartal'da yoğun hafta

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, "10 günlük aranın ardından transfere bu hafta başlayacağız. Şu an sadece bir isimle temasa geçtik. Diğer isimlerle de temasa geçeceğiz" dedi

 

YOĞUN GÜNLER BEKLİYOR

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, yeni sezon öncesi yapılacak transfer harekatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 9 Haziran 2016 tarihinde başlayacak olan transfer sezonu için bu hafta transfer çalışmalarına başlayacaklarını belirtti. Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, Torku Konyaspor'un Emre Kılınç ile ilgilendiği iddialarına da yanıt vererek yanıtladı.

BU HAFTA TRANSFERE

BAŞLAYACAĞZ

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, sezonun bitiminden sonra 10 gün tatil kararı aldıklarını söyleyerek, "Bu sezon iyi bir sezon geçirdik. Sergilediğimiz futbolun karşılığını Avrupa Ligi'ne giderek aldık. Spor Toto Süper Lig'de en son oynadığımız Beşiktaş maçının ardından 10 gün tatil kararı verdik. Bu tatilin ardından transfere başlayacağız. Bu hafta içi transfere başlayacağız. Bu hafta içi transferde yol katedebiliriz" dedi

EMRE KILINÇ İLE

İLGİLENMİYORUZ

Geçtiğimiz gün yapılan Boluspor'un kongresinde konuşan Boluspor eski Başkanı Savaş Abak'ın Emre Kılınç için 300 bin avro istediklerini, Torku Konyaspor'un 250 bin avro verdiği açıklamalarına Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz yanıt verdi. Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, Emre Kılınç ile ilgilenmediklerini belirterek, "İlgilendiğimiz isimler mevcut. PTT 1.Lig ekiplerinden Boluspor'un futbolcusu olan Emre Kılınç ile ilgilenmiyoruz. Bolusporlu futbolcu Emre Kılınç ile ilgilenmediğimiz gibi herhangi bir teklifte de bulunmadık. Savaş Abak'ın Torku Konyaspor'un 250 bin avro önerdiği şeklindeki açıklaması tamamen asılsızdır" şeklinde konuştu.

SADECE BİR İSİMLE

TEMASA GEÇTİK

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, sadece bir isimle temasa geçtiklerini söyleyerek şöyle konuştu: "Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman ile yaptığımız toplantıda ondan gerekli isimleri aldık. Hocamızın ve ekibimizin izlediği oyuncularla birlikte bir transfer listesi oluşturduk. Şu an sadece bir isimle temasa geçtik. İlgilendiğimiz isimler var. Diğer isimlerle de bu hafta içi temasa geçebiliriz."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.