Kartalda  son rötuşlar

Kartalda son rötuşlar

Torku Konyaspor’da yarın sahasında oynanacak olan Anadolu Efes Maçının hazırlıkları bugün tamamlanacak. Yeşil-beyazlı ekip evinde rakibine sürpriz yapmak istiyor

 

Türkiye Basketbol Ligi’nin 11.haftasında yarın sahasında Anadolu Efes ile karşılaşacak Torku Konyaspor hazırlıklarını bugün tamamlayacak.

Ligin 10. haftasında  Darüşşafaka Doğuş ile oynadığı maçı kaybederek 4’lü averaj sonunda puan cetvelinde altıncı sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip yarın zorlu bir karşılaşma oyanayacak.

Geride bıraktığı 10 hafta sonunda hafif sakatlığı nedeniyle geçtiğim maçta forma giyemeyen Troy De Vries, 22 sayı ortalaması ile “Sayı Krallığında” zirvedeki yerini korurken takımın da en skorer ismi oldu. Pota altındaki en etkili ismiSean Williams, 9.30 ortalama ile ribaund liderliğinde dördüncü sırada bulunurken, 2.40 blok ortalaması ile de bu kategorideki liderliğini ilk haftadan bu yana korumayı başardı. Hücumdaki diğer bir etkili silahJoshua Mayo ise 4.80 ortalaması ile asist liderliğinde beşinci sırada yer aldı.

Torku Konyaspor Ortalama 91.1sayı üreterek mücadele ettiği ligde potasında ortalama 79.6 sayı gördü.  Üç sayı çizgisinin gerisinden yüzde 45, boyalı alandan yüzde 54.2, serbest atışlarda ise yüzde 69.3 isabet oranları yakalayan yeşil-beyazlı ekip, ortalama 34.4 ribaund, 17.4 asist, 3.4 blok, 5.8 top çalma istatistiklerine ulaştı.

 Averajla üçüncü sırada bulunan ve potasında ortalama 68.4 sayıya izin veren Anadolu Efes ise 10 hafta sonunda ortalama 84.4 sayı üretti. Yüzde 50.4 boyalı alan, yüzde 35.1 üç sayı çizgisinin gerisinden, yüzde 69.2 de serbest atış isabet oranları ile mücadele eden İstanbul temsilcisi , 40.4 ribaund, 18.7 asist, 4.4 blok, 9 top çalma istatistikleri tutturdu. Bu süreçte MatthewJanning 11.7 sayı ortalaması ile lacivert beyazlıların skor yükünü omuzlarken StephaneLasme 6.11 ribaund, DontayiDraper ise 3.9 asist ortalamaları ile takımları adına en etkili oyuncular oldular.

MAÇ BİLETLERİ SATIŞTA

Konyalı basketbolseverler bu önemli maçın biletleriniMybilet’te internet üzerinden http://www.mybilet.com/event/17692/torku-konyaspor-basketbol-anadolu-efes/ adresine girerek alabilicekler. Maç günü ise Selçuklu Spor Salonu’nda karşılaşmanın başlamasından 2 saat önce açılacak gişede bilet satışı yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.