Kartal'da Rangelov yolcu

Kartal'da Rangelov yolcu

Torku Konyaspor’da takımda gönderilecek olan Dimitar Rangelov’un sözleşmesi feshedilecek.

Torku Konyaspor’da takımda gönderilecek olan Dimitar Rangelov’un sözleşmesi feshedilecek. Torku Konyaspor, sezon başında İsviçre'nin FC Luzern takımından transfer ettiği Dimitar Rangelov’un sözleşmesini feshederek yollarını ayırıyor. Sezon başından bu yana yeşil-beyazlı formayla ligde 11 maçta sadece 2 gol atabilen 31 yaşındaki forvet beklentilerin altında kaldı. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın ligin ikinci yarısında takımda düşünmediği Bulgar oyuncuyla bu hafta içinde yolların ayrılması bekleniyor.

KULÜP BULMASINI İSTEDİK

Torku Konyaspor Menajeri Seyit İçgül, Rangelov’un sözleşmesini feshederek takımdan göndereceklerini söyleyerek, “Rangelov ile konuştuk. Kendisi bize burada mutlu olduğunu söyledi. Fakat biz onu kadroda düşünmediğimizi ilettik. Kendisine kulüp bulmasını istedik. Rangelov’un sözleşmesini feshetmek istiyoruz. Bu hafta içi bunu çözeceğiz. Daha sonra yerine bir tane yabancı forvet alacağız. Bunun yanında kaleye giden bir orta saha daha alabilirsek daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz. En doğru transferi yapmak istiyoruz. Devre arasında yapılan transferler çok riskli oluyor. Bunun için hata yapma şansınız yok” dedi.

YENİLGİYİ HAKETMEDİK

Öncekigün oynanan Bursaspor maçında iyi oynadıklarını ve mağlubiyeti hak etmediklerini ifade eden İçgül, “Çok iyi mücadele ettik. Ama son hamleleri gerçekleştiremedik. Gol noktalarında birçok pozisyona girdik. Fakat olmadı maalesef. Bu haftadan sonra Marica’da bizimle beraber olacak. Kendisini dört gözle bekliyoruz. Bursaspor maçında fizik olarak tam hazır olmadığı için kadroya alınmadı. Bursaspor maçında hatalarımız oldu ama 2-0’dan sonra oyunu çevirmek kolay değil. Son dakikalarda yediğimi kontra atakla sahadan mağlup ayrıldık. En azından berabere bitmesi lazımdı. Neticede maçı kaybettiğimiz için üzgünüz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.