Kartal'da hedef 3 puan

Kartal'da hedef 3 puan

Pazartesi günü Beşiktaş ile Ankara'da karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor'da hazırlıklar sürerken, yeşil-beyazlı ekibin tek düşüncesi rövanşı almak. Kartal Ankara'ya yarın gidecek

Torku Konyaspor’da Beşiktaş maçı hazırlıkları bir günlük aradan sonra dün yenidene başladı. Takımda 3 eksik var. Moral süper. Ligin 32. haftasında, pazartesi günü Ankara’da Beşiktaş ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı tamımda hazırlıklar dün yapılan taktik antrenmanla başladı. Bugün de taktik çalışacak olan Kartallar, yarın sabah antrenmanı ve öğle yemeğinden sonra Ankara’ya hareket edecekler. Torku Konyaspor’da sakat olan ve sezonu kapatan Marice ile birlikte Vukoviç ve kaleci Felgueras bu haftada kadroda yer alamayacak. Sarı kart cezasını tamamlayan Ali Turan, Selim Ay ve Kenan Özer teknik adamlar görev vermesi halinde takımdaki yerini alabilecek. Hedef, Ankara’da yapılacak maçta Beşiktaş’tan puan almak ve ligi 7. sırada bitirmek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 18 Mayıs Pazartesi günü Osmanlı Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20:00'da başlayacak Beşiktaş-Torku Konyaspor Spor Toto Süper Lig 32.hafta maçında Mustafa Kamil Abitoğlu'nun düdük çalacağını açıkladı. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Adil Sinem yaparken, maçın dördüncü hakemi Erbay Aldemir.

RECEP KONUK'A TEŞEKKÜR

Konyaspor başkanı Ahmet Şan'dan Recep Konuk'a teşekkür.  Şan, Konyaspor kulübünün ve Türk sporun her zaman yanında olan ve üç sezondur da Torku markasıyla isim sponsoru olan Konya Şeker'e ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk'a teşekkür etti ve bu çalışmaların önümüzdeki yıllarda da devam etmesi temennisinde bulundu.

Konya Şeker A.Ş.'nin ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Sayın Recep Konuk'un her zaman Konyaspor'un ve Türk sporunun her platformda destekçisi olduğunu ifade eden Ahmet Şan, "Sayın Konuk, son 3 sezondur Torku markasıyla kulübümüze isim sponsoru olması konusunda destek vermiş ve destekleri sonucunda da Konyaspor'umuz Süper Lig'e yükselme başarısı gösterirken, son iki sezondur da burada kalıcı olarak mücadelesine devam etme hakkını elde etmiştir. Torku markasıyla 3 sezondur mücadele etmek Konyaspor camiası olarak bizleri ve Konya halkını gururlandırmıştır. Verilen destekten dolayı başta PANKOBİRLİK Genel Başkanı Sayın Recep Konuk olmak üzere Konya Şeker A.Ş. camiasına bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. İş alanındaki başarılarını ülkemize ve bölgemize milletvekili olarak seçildikten sonra da sürdüreceğine inandığımız Sayın Recep Konuk'la önümüzdeki günlerde bir araya gelerek kendisine bir plaketle şükranlarımızı sunacağız. İnşallah Konyaspor ile Torku markasının 3 yıldır devam eden başarılı birlikteliği 2015-2016 sezonunda da sürmesi en büyük temennimiz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum