Kartal'da  geri sayım

Kartal'da geri sayım

Torku Konyaspor’da Antalyaspor maçı öncesi moral iyi. Yönetimi, teknik adamları ve futbolcusuyla camia 3 puan için kenetlendi. Pazar günü oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak maça Konyaspor taraftarları alınmayacak

MORALLER İYİ DURUMDA

Torku Konyaspor’da Antalyaspor maçı hazırlıkları bugün tamamlanacak ve takım öğleden sonra Antalya’ya gidecek. Antalyaspor’u yenerek ligi 3. bitirmeyi garantilemeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da Pazar akşamı oynanacak maç öncesi Sissoko dışında sakat ve cezalı futbolcu bulunmamakta. Dün öğleden sonra Kayacık tesislerinde basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik çalışan Kartallar, bugün sabah antrenmanı ve öğle yemeğinden sonra Antalya'ya hareket edecekler. Torku Konyaspor’da Antalyaspor maçı öncesi moral iyi. Yönetimi, teknik adamları ve futbolcusuyla camia 3 puan için kenetlendi. Pazar günü oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak maça Konyaspor taraftarları alınmayacak.

19 GÜNDE 5 MAÇ ÖNEMLİ

Torku Konyaspor, lig ve kupada 19 günde 5 önemli maça çıkacak. Ligde üçüncülüğü hedefleyen, kupada da Fenerbahçe karşısında sürpriz arayacak olan Kartallar, ilik sınavı Pazar günü Antalyaspor karşısında verecek. Torku Konyaspor, 5 Mayıs Perşembe günü, İstanbul’da Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye kupası yarı final ikinci maçında karşı karşıya gelecek. 9 Mayıs Pazartesi günü içi sahada Kasımpaşa ve 16 Mayıs Pazar günü de deplasmanda Bursaspor ile oynayacak olan yeşil-beyazlılar, ligi 18-19 Mayıs tarihlerin de Beşiktaş ile iç sahada oynayacakları maçla noktalayacaklar.

HAKEM ARSLANBOĞA

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulunda yapılan açıklamaya göre Torku Konyaspor’un yarın deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçını Suat Arslanboğa yönetecek    Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Bahtiyar Birinci ve Deniz Turgut yaparken, maçın dördüncü hakemi Cemal Bingül. Spor Toto Süper Lig'de 31.haftanın maçları ve görev yapacak hakemler şöyle: Bugün: Saat 13:30 Gençlerbirliği-Medipol Başakşehir: H.Umut Meler, Saat 16:00 Eskişehirspor-Trabzonspor: Halis Özkahya, Saat 19:00 Beşiktaş-Kayserispor: Serkan Çınar. Yarın:  Saat 16:00 Medicana Sivasspor-Akhisar Bld.Spor: Ümit Öztürk, Saat 19:00 Fenerbahçe-Gaziantepspor: Mete Kalkavan, Saat 19:00 Antalyaspor-Torku Konyaspor: Suat Arslanboğa. Pazartesi Saat 20:00 Kasımpaşa A.Ş.-Osmanlıspor: İlker Meral.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.