Kartal’da forvetler sustu

Kartal’da forvetler sustu

Ligde ilk 8 haftada 14 gol atan Atiker Konyaspor son 3 haftada rakip fileleri havalandıramadı. Rıza Çalımbay’ın hücum oyuncuları ile kısa bir görüşme yaparak Ankaragücü maçı öncesinde oyuncuları motive etmesi bekleniyor

Spor Toto Süper Lig’in 12.haftasında evinde Ankaragücü’nü ağırlayacak Atiker Konyaspor, maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Çıktığı son 6 resmi maçta sahadan galibiyetle ayrılamayan Anadolu Kartalı, sarı-lacivertlileri yenerek kötü gidişata ‘dur’ demek istiyor. Son 6 maçta sadece 5 kez fileleri havalandıran Atiker Konyaspor son 3 maçta ise rakip filelere topu göndermeyi başaramadı. Yeşil-beyazlılarda Rıza Çalımbay, hücum oyuncuları ile kısa bir görüşme yapması bekleniyor.

DURAKLAMA DÖNEMİ DEVAM EDİYOR

Bu sezon tarihinin en iyi başlangıcını yapan Atiker Konyaspor’da duraklama dönemi devam ediyor. Ligde ve kupada çıktığı son 6 maçta sahadan galibiyetle ayrılmayı başaramayan Anadolu Kartalı’nda kötü gidişat teknik heyeti düşündürüyor. Son 3 maçta rakip filelere gol dahi atamadı. Yakaladığı fırsatları cömertçe harcayan hücum oyuncuları ile Rıza Çalımbay’ın görüşme yaparak oyuncuları motive etmeyi planlıyor.

İLK 8 HAFTADA 14 GOL ATTI

Ligde ilk 8 haftada 14 gol atarak tarihinin en golcü sezon başlangıcına imza atan Rıza Çalımbay’ın ekibi, son 3 resmi maçta gol atma şansı yakalayamadı. Konyaspor, Beşiktaş maçının ardından Rize deplasmanında penaltı ile gol bulabilirken, sonraki 2 haftada ise Başakşehir ve Sivasspor mücadelesinde ağları havalandıramadı. Temsilcimiz, kupada da 3-0 mağlup olduğu Kahranmanmaraş karşısında gol bulamadı.Teknik direktör Rıza Çalımbay, hücum hattında sürekli değişikliğe gidiyor. Başakşehir maçında Yatabare ve Jahovic’i aynı anda sahaya süren deneyimli teknik adam, Sivasspor maçına ise Yatabare ile başlayıp Jahovic’i ikinci yarıda sahaya sürdü. Ankaragücü maçında ise Jahovic’in maça ilk 11’de başlaması bekleniyor.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.