Kartalda Eskişehir hazırlığı

Kartalda Eskişehir hazırlığı

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor Basketbol takımı Pazar günü oynayacağı Eskişehir maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşil-beyazlı ekip Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda yaptığı çalışma ısınma hareketleri ile başlarken, daha sonra oyuncular taktik ve şut çalışması gerçekleştirdi.Torku Konyaspor zorlu maçı kazanarak 5’te5 yapmayı hedefliyor.Bu hafta evinde NSK Eskişehir Basket ile karşılaşacak olan temsilcimiz daha sonra sırasıyla Darüşşafaka Doğuş, Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker, Beşiktaş İntegral Forex, Türk Telekom ve Royal Halı Gaziantep ile oynayacak ve sezonu tamamlayacak.

PASTAL VE BURAK SELEN SEVİNDİRDİ

Sezon başında sakatlanan Burak Selen ve  bileği kırılan ValentinPastal’ın takımla birlikte çalışmaları teknik ekip ve yönetimin yüzünü güldürüyor. Sezon başından buyana hiçbir maça çıkmayan Burak Selen’in Eskişehir maçında takımda olmayacağı ancak Valentin’e görev verilmesi halinde tevrubüle oyuncunun bu maçta forma giyebileceği bildirildi.

PLAY-OFF  İÇİN KAZANMALIYIZ

Torku Konyaspor Baş antrenörü Aziz Bekir Pazar günü iç sahada oynayacakları Eskişehir maçını kazanmaları halinde Play-Off hesapları yapmaya başlayabileceklerini söyledi. Aziz Bekir ayrıca rakiplerinin sıralamadaki konumunun kendilerini yanıltmaması gerektiğinin altını çizerek Eskişehir’in çıkış içerisinde oyduğuna dikkat çekti. Bekir,” Eskişehir son iki haftada kimsenin hesabında olmayan çok iyi galibiyetler aldı. Ligin güçlü ekipleri karşısında üstün gelmeyi başardı. Aslında aldıkları bu galibiyetler Eskişehir’in hem kalitesini hem de lig için tekrar ümitlendiklerini gösteriyor. Kesinlikle en dikkatli şekilde, konsantrasyon olmuş şekilde karşımıza çıkacaklardır Bu sezon hiç beklenmedik sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Her takım her takımı yenebiliyor. Bu nedenle bizim açımızdan maçın çok zor olacağını düşünüyorum. Maçı kazanabilirsek Play-Offhesapları yapmaya başlayabiliriz. Artık en az 11 takım Play-Off’u hayal etmeye başladı. Eğer kazanırsak bizde o takımlar içerisinde olacağız” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.