Kartal’a bomba sol kanat geliyor

Kartal’a bomba sol kanat geliyor

İkinci yarı toparlanmak isteyen Konyaspor’da transfer mesaisi başladı. Sezonun ilk yarısında sol kanatta sıkıntı yaşayan yeşil-beyazlı ekip bu kanada etkili bir isimi transfer etmek istiyor.

Konyaspor Süper Ligi tanıyan ve Ankaragücü performansı ile Beşiktaş’a transfer olan Amirekalı sol kanat oyuncusu Tyler Boyd’un peşine düştü. Yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk yarısında Beşiktaş’ta istediği forma şansını bulamayan oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak istiyor.

BEŞİKTAŞ SATMAK İSTİYOR KONYASPOR KİRALAMAK İSTİYOR

Beşiktaş'ta bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Tyler Boyd'u bonservis bedeli ile satarak kadroda yer açmak istiyor. Konyaspor ise mali yapıya bağlı kalarak takıma hazır ve en faydalı oyuncuları transfer etmek istediği için kiralama yoluna gitmek istiyor. Boyd sezon başında Beşiktaş’a Ankaragücü'nden 2.4 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu

Siyah beyazlı takımda 12 maçta forma giyen 24 yaşındaki kanat oyuncusu iki gol kaydetmişti.

Konyaspor oyuncuyu kiralamak istiyor Beşiktaş ile futbolcuyu bonservis bedeli ile satmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip ile siyah-beyazlı takım arasında konuyla ilgili görüşmeler sürüyor. Bu görüşmeler olumlu sonuçlanırsa Tyler Boyd ikinci yarı Konyaspor forması giyecek.

tyler-bold.jpg

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum