Kartal Yabancı Dil Kursu - American Time Kartal

Kartal Yabancı Dil Kursu - American Time Kartal

Kartal Yabancı Dil Kursu - American Time Kartal

Maximum 12 kişilik sınıflarda yerli ve yabancı hocalar eşliğinde konuşma odaklı programlarımız ile kaliteli eğitim sunmaktayız. American Time Kartal şubemizde  eğitimlerimiz 7 kurdan oluşmakta: Beginner, A1, A2, B1, B2, C1 ve C2 olmak üzere 7 kurluk programdan oluşur. Her kurda ELP (Avrupa Dil Portfolio’su) kriterleri doğrultusunda öğrencinin okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerileri geliştirilir. Derslerde görsel (Video-Film) ve işitsel (şarkı-Video-CD) yetileri aktive  edecek Yöntem ve teknikler sayesinde kursiyerler kendilerini daha iyi geliştirebilmektedir. İngilizce öğrenmek, neredeyse tüm dünya için geçerli ve bir ömür boyu kullanacağınız bilgi birikimi demektir. Rusya ve bazı latin amerika ülkelerinde ingilizce bilen insanlara rastlamak oldukça güç olabiliyor. Turistik gezilerinizde bile adres tarifi, bilet alma gibi işlemlerde oldukça güçlük yaşayabilirsiniz. Bu yüzden eğitimini avrupa’nın geneli ve amerika ile ilgilenen katılımcılarımıza tavsiye ediyoruz genelde.

 

                Türkiye genelinde üniversite ve liselerde yabancı dil hazırlık eğitimini İngilizce alan öğrencilere, IELTS ve TOEFl gibi sınavlara hazırlanan kişilere ayrıca da ara sınıflarda İngilizce takviyeye ihtiyacı olan öğrencilere  eğitimimizi tavsiye ediyoruz. Sınıf mevcudu eğitimin kalitesini belirleyen en önemli parametrelerden biridir. İstediğiniz kadar kaliteli eğitimcilerle çalışırsanız çalışın eğer sınıf olması gerekenden fazla ise eğitimcinin dersler sırasında harcadığı çabanın karşılığını almak pek mümkün olmayacaktır. Sınıf mevcudunun sınıfın büyüklüğüyle de alakası yoktur. Bize göre dil kursunun sınıf eğitimi kısmında başarılı bir şekilde yürütülmesi için sınıfta en fazla 12 öğrenci bulunmalıdır.

Yapılan uluslararası araştırmalar ve eğitimcileri yabancı dil kurslarında eğitimcinin kursiyerlerin anlamadıkları noktaları tatmin edici bir şekilde açıklaması için sınıfın en fazla 10-15 kişi olması gerekir. Kartal yabancı dil kursu olarak ise açtığımız sınıflarda bizler alt sınır olan 12 kişi çıtasını baz alıyoruz. Dünyanın globalleşmesi ile birlikte yabancı dilin önemi git gide önem kazanmakta. Önceleri dünya dili olan İngilizce yeterli görülürken bugünlerde multilingual yani fazla dilliliği gerekli görmekte. Mesleğinizde zirveye ulaşmak, hayatta kendinizi geliştirmek  veya öğrenci iseniz eğitim hayatınızda başarılı olmak için  www.americantimekartal.com sizlere kaliteli eğitim ve %100 başarı sunmakta.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.