Kartal üstün

Kartal üstün

Hafta sonu deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Atiker Konyaspor'un rakibine karşı son 5 maçta ki üstünlüğü göze çarpıyor

Spor Toto Süper Lig'in 5.hafta karşılaşmasında Trabzonspor'a konuk olacak temsilcimiz Atiker Konyaspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. 1 günlük iznin ardından Kayacık Tesisleri'nde gerçekleşen antremana tüm futbolcular eksiksiz katıldı. Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenman salonda yapılan CORE ısınma ve denge-ağırlık çalışması ile başladı.Oyuncular daha sonra sahada 5'e 2 top kapma ve taktik çalışma yaparken, antrenman topla oyunla sona erdi.

KONYASPOR, RAKİBİNE KARŞI ÜSTÜN

Cumartesi günü Avni Aker Stadyumu'nda rakibine konuk olacak temsilcimiz Atiker Konyaspor'da, son 5 maçta rakibine olan üstünlüğü göze çarpıyor. İki ekip arasında oynanan son 5 maçta Atiker Konyaspor 3 maçı kazanırken, 1 maçı ise Trabzonspor kazandı. 1 maç ise berabere bitti. Son 5 maçta Atiker Konyaspor rakibine 7 gol atarken , Trabzonspor ise 4 golle rakibine karşılık verdi.

GEÇEN SEZON KARTAL PENÇELEDİ

2015-2016 sezonunda Atiker Konyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan 2 karşılaşmayı da Atiker Konyaspor kazandı. Çiftbaşlı Kartal, rakibini hem Büyükşehir Belediyesi Arena Stadyumu'nda hem de Mersin Arena Stadyumu'nda yenmeyi başardı. Avni Aker'de rakibini Meha ve Traore'nin golleri ile 2-1 yenen Atiker Konyaspor, Büyükşehir Arena Stadyumu'nda ise Traore ve Ömer Ali'nin attığı gollerle 2-0 yenmeyi başardı.

AVNİ AKER'DE SON RANDEVU

Trabzonspor, birçok başarı kazandığı Avni Aker’de son maçını 24 Eylül Cumartesi günü Atiker Konyaspor ile oynayacak. 1966’da 2.Lig’de başlayan iki takımın rekabetinde bu stadyumda son maç oynanacak. Trabzonspor, Atiker Konyaspor maçının ardından yeni stadyumu Akyazı’da ilk maçına Akhisar Belediyespor maçıyla çıkacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum