Kartal son maçına çıkacak

Kartal son maçına çıkacak

Atiker Konyaspor 2016-2017 Turgay Şeren Sezonunun son iç saha maçına cumartesi günü çıkacak.

Yeşil-beyazlı ekip bu maçta Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.  Atiker Konyaspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.   Spor Toto Süper Lig’in 33.haftasında 27 Mayıs Cumartesi günü Akhisar Belediyespor’u konuk edecek Konyaspor , bir günlük izin sonrasında yapılan antrenmanla hazırlıklarına başladı. Kayacık Tesislerinde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Oyuncular pas ve top kapma çalışmasının ardından minyatür kalelerde oynanan topla oyun ve çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

EVİNDE  SON MAÇI

Atiker Konyaspor 2016-2017 Turgay Şeren Sezonunun son iç saha maçına cumartesi günü Akhisar Belediyespor karşılaşmasıyla çıkacak. Geride kalan haftada sahasında Kardemir Karabükspor’u 3-0 yenerek iç sahada en farklı galibiyetini alan yeşil-beyazlı ekip kupa finali öncesinde taraftarına güzel bir kapanış hediye etmek istiyor.  

Spor Toto Süper Ligin 31.hafta maçında sahasında Alanyaspor’a 3-2 yenilen Atiker Konyaspor bu sezon evinde 5. yenilgisini aldı. Bu sezon evinde 16 maça çıkan Atiker Konyaspor bu maçlarda 6 galibiyet 5 beraberlik 5 yenilgi alarak 23 puan topladı. Atiker Konyaspor bu maçlarda 20 gol atıp kalesinde 18 gol gördü.    Yeşil-beyazlı ekip, bu maçtan önce evinde Fenerbahçe, Galatasaray, Medipol Başakşehir ve Gaziantepspor’a mağlup olmuştu. Başakşehir karşısında 3-0 mağlup olan temsilcimiz, sahasında önünde en farklı mağlubiyetini almıştı.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.