Kartal skoru koruyamıyor

Kartal skoru koruyamıyor

Mehmet Özdilek’in gelişi ile birlikte toparlanma sinyali veren Atiker Konyaspor oynadığı son maçlarda öne geçmesine rağmen skor üstünlüğünü koruyamıyor. Yeşil-beyazlı ekip bu sıkıntısını Marsilya karşısında da yaşadı.

Bu sezon  ligde ve Avrupa’da mücadele eden Atiker Konyaspor  son oynadığı maçlarda skor üstünlüğünü yakalamasına rağmen bunu sonuca götüremiyor. Mehmet Özdilek’in gelişi ile birlikte toparlanma sinyali veren Atiker Konyaspor  oynadığı son maçlarda öne geçmesine rağmen skor üstünlüğünü koruyamıyor. Yeşil-beyazlı ekip  bu sıkıntısını Marsilya karşısında da yaşadı. Skubic’in 82. Dakikada attığı penaltı golüyle öne geçen ve tur için büyük bir avantaj yakalayan yeşil-beyazlı ekip uzatma dakikalarında yediği golle sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. Atiker Konyaspor Avrupa’da  tur şansını da zora soktu.

LİGDE DE AYNI PROBLEMİ YAŞIYOR

Bu sezon gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Atiker Konyaspor son haftalarda öne geçtiği maçlarda üstünlüğünü maç sonuna kadar koruma başarısı gösteremiyor.  Ligde alt sıralardan kurtulmak adına büyük mücadele veren Atiker Konyaspor son derece önem taşıyan maçlarda  son dakika golleri ile sahadan puan kayıpları ile ayrıldı.

ANTALYA MAÇI 

Atiker Konyaspor Antalyaspor ile iç sahada oynadığı maçta galip gelerek hem alt sıralardan kurtulmak hem de sıralamada rakibinin üzerine çıkmak istiyordu.  Maçın 75. Dakikasında  Fofana ile öne geçen yeşil-beyazlı ekip Eto’o’nun 85. Dakikada attığı gole engel olmadı ve sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı.

SİVAS MAÇI

Alt sıralardan kurtulma adına her maçı final olan Atiker Konyaspor Sivas deplasmanında da aynı sorunu yaşadı. Rakibi karşısında maçın başında  Skubic’in penaltı golüyle 1-0 öne geçen yeşil-beyazlı ekip bu üstünlüğünü koruyamadı ve Kone’nin 2 golüyle sahadan yenik ayrıldı.

YENİ MALATYASPOR MAÇI

Atiker Konyaspor’un öne geçip bunu maç sonuna taşıyamadı bir başka karşılaşma ise Yine Malatyaspor deplasmanı oldu.  Yeşil-beyazlı ekip  21. Dakikada Eze ile öne geçmesine rağmen 70. Dakikada Aytaç Kara’nın golüne engel olamadı ve yine 1puanla sahadan ayrılmak zorunda kaldı.

 

Ferhat Türkoğlu  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.