Kartal Sivas’ta uçmak istiyor

Kartal Sivas’ta uçmak istiyor

Ligde 3. Hafta maçına bugün Sivas’ta çıkacak olan Torku Konyaspor bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekibin zorlu maçı saat 17.00’da 4 Eylül Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmayı İlker Meral yönetecek

Ligde 3. Hafta maçına bugün Sivas’ta çıkacak olan Torku Konyaspor bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekibin zorlu maçı saat 17.00’da 4 Eylül Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmayı İlker Meral yönetecek

Torku Konyaspor, bugün Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Rakibini yenerek ilk deplasman galibiyetini almayı amaçlayan yeşil-beyazlılar dün İstanbul’dan havayoluyla Sivas’a uçtu. Takımda 3 eksik var.

Torku Konyaspor ile Sivasspor arasında, 4 Eylül stadında oynanacak ve saat 17.00’de başlayacak maçta İlker Coşkun düdük çalacak. Meral'in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Hakan Yemişken yaparken, maçın dördüncü hakemi Samet Çavuş. Karşılaşmada Ali Şükrü Beldüz beşinci, Özgür Sepin altıncı hakem olarak görev alacak.

Sivasspor’u, evinde yenerek ilk deplasman galibiyetini almayı amaçlayan Torku Konyaspor, Cuma akşamı havayoluyla İstanbul, oradan da dün öğleden sonra Sivas’a uçarak kampa girdi. Kartallar, Sivasspor maçı öncesi son antrenmanı dün akşam saatlerinde Sivasspor tesislerinde gerçekleştirdi.

Torku Konyaspor’da, bugünkü karşılaşma öncesi 3 eksik var. Sakat olan ve tedavilerine devam edilen Hasan Kabze, DjalmaCampos, Oğuzhan Demirci kadroda yer alamayacak. Kaya ve Marica’nın durumu ise maç öncesi belli olacak.

Torku Konyaspor; bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Belec- Ali Turan, Selim, Vukovic, Mehmet Uslu- Mehmet Güven, Ali Çamdalı- Ömer Ali, Hleb, Torje- Rangelov (Marica)

Balıkesir bölgesi hakemi İlker Meral ise, Kartal’ın bu sezon ilk maçına çıkacak. İlker meral geçen sezon, ligin ikinci haftasında yapılan 20. hafta Kasımpaşa ve 24. hafta da Erciyesspor maçlarında da düdük çalmıştı.

SİVASSPOR EVİNDE ÜSTÜN

İki ekip arasında Süper Lig'de bugüne kadar oynanan 12 maçın 5'inden Konyaspor, 4'ünden Sivasspor galip ayrıldı. Taraflar arasındaki 3 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Bu maçlarda Konya ekibi 14, Sivas temsilcisi ise 12 kez fileleri havalandırdı.

Sivas'taki maçlarda ev sahibi ekibin üstünlüğü dikkati çekiyor. Sivas 4 Eylül Stadı'ndaki 6 maçın 4'ünden kırmızı-beyazlılar, 1'inden yeşil-beyazlılar galibiyetle ayrıldı, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Sivas 4 Eylül Stadı'ndaki Sivasspor ile Torku Konyaspor maçı bugün saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem İlker Meral yönetecek.

İki ekip arasında Süper Lig'de oynanan 12 maçın skorları şöyle:

2005-2006Sivasspor-Torku Konyaspor: 1-1

Torku Konyaspor-Sivasspor: 2-1

2006-2007 Torku Konyaspor-Sivasspor: 2-0

Sivasspor-Torku Konyaspor: 1-3

2007-2008 Torku Konyaspor-Sivasspor: 2-1

Sivasspor-Torku Konyaspor: 3-0

2008-2009 Sivasspor-Torku Konyaspor: 1-0

Torku Konyaspor-Sivasspor: 0-0

2010-2011Sivasspor- Torku Konyaspor: 1-0

Torku Konyaspor-Sivasspor: 1-1

2013-2014 Sivasspor-Torku Konyaspor: 2-0

Torku-Konyaspor-Sivasspor: 3-0

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.