Kartal Sivas’ta

Kartal Sivas’ta

Torku Konyaspor Sivas’a puan umuduyla gitti. Sakatlığı devam eden Hasan Kabze,Djalma ve kaleci Oğuzhan takımdaki yerini alamayacak

Yarın deplasmandaSivasspor ile Spor Toto Süper ligde 3. hafta maçına çıkacak olan Torku Konyaspor’da planlar galibiyet üzerine yapıldı. Yeşili-beyazlı takımda tüm camia 3 puanda birleşti. Ancak, yönetici ve teknik adamlar Sivasspor’un lige kötü başlaması nedeniyle bu maça var gücüyle asılacağını, bu nedenle Sivas deplasmanında alınacak 1 puanında çok önemli olduğunu vurguladılar.

Torku Konyaspor’da, önceki akşam Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenmana tedavilerine devam edilen Hasan Kabze, DjalmaCampos, Oğuzhan Demirci ile tedavi olan Uğur İnceman'ın yanı sıra önceki gün yapılan antrenmanda sakatlanan ve MR'ı çekilen Selim Ay katılmadı antrenmanda, Kaya Tarakçı takımdan ayrı olarak çalıştı. Bu futbolculardan Kaya, Uğur ve Selim’in durumu dün netlik kazanacaktı. Hasan Kabze, Djalma ve Oğuzhan bu hafta da kadroda yer alamayacak. Torku Konyaspor’da, Sivasspor maçı hazırlıklarının Konya bölümü dün yapılan antrenmanla tamamlandı. Kartallar, akşam uçakla İstanbul’a gittiler. Geceyi İstanbul’da geçiren yeşil-beyazlılar, bugün öğleden sonra Sivas’a uçacaklar. Torku Konyaspor’da Sivasspor maçı hazırlıkları bugün orada yapılacak antrenmanla tamamlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.