Kartal sıkı çalışıyor

Kartal sıkı çalışıyor

Konya Anadolu Selçukspor’da yeni sezon çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlılarda tecrübeli oyuncu Aydın Kuzu ve Aykut Yılmaz yeni sezon çalışmalarını değerlendirdiler.

Yeni Sezon hazırlıklarını Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesisleri’nde sürdüren Konya Anadolu Selçukspor’un deneyimli isimlerinden Aydın Kuzu, sezon başı hazırlıklarının güzel geçtiğini söyledi.

DAHA GÜZEL OLACAK

 Hazırlık dönemini futbolcular olarak iyi geçirmeye çalıştıklarını ifade eden Aydın Kuzu " Güzel bir ortamımız var. Aramıza yeni arkadaşlar katılıyor. Geçen yıl bıraktığımız yerden devam edeceğiz özellikle lig’de son haftalar üst seviyeye çektiğimiz çıkışımızı bu yıl sezon başından itibaren sergilemek istiyoruz. Bu sene inşallah daha güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Üst sıraları zorlayacağımızı düşünüyoruz. Amacımız lige en iyi şekilde hazırlanıp hedefimize adım adım yürümek” dedi.

GÜÇLÜ TAKIMLARDAN OLUŞUYOR

Mücadele edecekleri Beyaz Grup’ta bulunan rakiplerin hepsinin birbirinden zorlu olduğuna dikkat çeken Aydın Kuzu; “Bu sezon daha farklı olacak bence geçen seneye nazaran daha güzel bir grup olduğunu düşünüyorum. Güçlü takımların olduğu bir gurup. Üst üste maç kazanan takımlar yukarılardan aşağı düşmez. Bizde inşallah o takımlardan bir tanesi oluruz. Takım olarak güzel işler yapacağımıza inancım tam iyi noktalarda olacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.