Kartal sıkı çalışıyor

Kartal sıkı çalışıyor

Haftasonu evinde Trabzonspor'u ağırlayacak olan Atiker Konyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarını Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 22.haftasında Konya Büyükşehir Belediyesi Arena Stadyumu'nda Trabzonspor'u ağırlayacak olan Atiker Konyaspor'da karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenman salonda CORE ısınma ve denge-ağırlık çalışması ile başladı. Daha sonra sahaya çıkan oyuncular pas ve taktik bir çalışma gerçekleştirdi.  Marc Kiboong Mbamba ise taktik çalışmada yer almayarak takımdan ayrı olarak antrenör Alper Aşçı gözetiminde çalıştı.

DOUGLAS DÖNÜYOR

Atiker Konyaspor’da İskoç Sol bek Barry Douglas'ın cezası bitiyor. Antalyaspor maçında gördüğü kart nedeniyle sarı kart sınırına ulaşan İskoç futbolcu,  yeşil-beyazlı ekibin deplasmanda oynadığı ve 2-0 kaybettiği Gençlerbirliği maçında cezası sebebiyle forma giyememişti. Barry Douglas, cumartesi günü oynanacak Trabzonspor maçıyla yeniden takımdaki yerini alacak. İskoç futbolcu bu sezon 20 maça çıkarken 5 kez ise asist yapmıştı.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.