Kartal sessiz başlayacak

Kartal sessiz başlayacak

Atiker Konyaspor sezonun ilk iç saha maçında bugün Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

Yeşil-beyazlı ekip cezası nedeniyle bu maçı seyircisinden yoksun oynayacak.  Saat 20.45’de başlayacak maçı Arda Kardeşler yönetecek

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 2. Haftasında evindeki ilk iç saha maçına bugün Gençlerbirliği karşısında çıkacak. 20.45’de başlayacak karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek.  Kardeşler’in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve  Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Caner Ak olacak.

TARAFTAR İLK CEZASINI BU MAÇLA ÇEKECEK

Yeşil-beyazlı taraftarlar alınan 5 maçlık ceza nedeniyle müsabakayı izleyemeyecek. Sezonun ilk maçında deplasmanda Trabzonspor karşısında oynadığı maçta ortaya koyduğu performansla taraftarını heyecanlandıran yeşil-beyazlı ekip ilk iç saha maçında kazanmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip taraftarsız oynayacağı bu maçı kazanarak kendilerinden uzak kalan Konyaspor sevdalılarını bir nebze olsun sevindirmek istiyor.

GENÇLERBİRLİĞİ PUANLA BAŞLADI

Atiker Konyaspor’un bugünkü rakibi Gençlerbirliği sezonun ilk hafta maçında evinde Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kaldı. Başkent temsilcisi sezona bir puanla ‘merhaba ‘ dedi.

31. RANDEVU

Atiker Konyaspor, 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonunun 2.haftasında konuk edeceği Gençlerbirliği ile 31. Maça çıkacak.  Yeşil-beyazlı ekip bugüne kadar Süper Lig’de rakibiyle oynadığı 30 maçta 8 galibiyet, 12 mağlubiyet, 10 beraberlik aldı.   

KONYASPOR EVİNDE YENİLMİYOR

Atiker Konyaspor uzun yıllardır ligde Gençlerbirliği'ne sahasında yenilmiyor

Bugün sahasında Gençlerbirliği’ni konuk edecek Atiker Konyaspor, rakibine ligde son maçlarda mağlup olmuyor. Yeşil-beyazlı ekip, Başkent ekibi ile evinde oynadığı son 8 lig maçını kaybetmedi. Söz konusu dönemde yeşil-beyazlı ekip, 4 galibiyet ve 4 beraberlik aldı.

Atiker Konyaspor, sahasında rakibine en son 2005-2006 sezonunda 3-0’lık skorla mağlup olmadı. Kartal bugün oynayacağı maçı da kazanarak bu seriyi sürdürmek istiyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.