Kartal, puan avında

Kartal, puan avında

Atiker Konyaspor bugün , Spor Toto Süper Lig'de ki 3. deplasman maçında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Serkan Çınar yönetecek

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 4 hafta da bir galibiyet ve 3 beraberlik alan ve 6 puanla 7. sırada yer alan Atiker Konyaspor’da hazırlıklar dün sabah antrenımanıyla tamamlandı ve takım öğleden sonra özel uçakla Trabzon’a gitti. Atiker Konyaspor’da, bugünkü maç öncesi önemli bir eksik yok. Planlar puan içini yapıldı. Lige galibiyetle başlayan, ancak daha sonraki haftalarda beklenileni veremeyerek 3 puanla 14. sıraya kadar gerileyen Trabzonspor’u yenerek ikinci deplasman galibiyetini almayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımda moral iyi.

DÜDÜK ÇINAR'DA

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumunda  oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak karşılaşmasında Adana bölgesinden Serkan Çınar'ın düdük çalacak. Çınar'ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yaparken, maçın dördüncü hakemi Abdülkadir Bitigen. Kartallar maçtan sonra Konya’yla dönerek dinlenmeye çekilecekler ve 29 Eylül Perşembe günü Belçika’nın Gent takımıyla deplasmanda oynayacakları UEFA Avrupa ligi maçının hazırlıklarına yarın başlayacaklar.

SON 3 MAÇ KONYASPOR'UN

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Atiker Konyaspor, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçla 31. kez karşılaşacak.İki takım arasında bugüne kadar oynanan 30 lig maçında Karadeniz temsilcisinin galibiyetlerde 15-9 üstünlüğü bulunuyor. Altı maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.Trabzonspor, söz konusu maçlarda 43 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 33 gol gördü.Trabzon'daki 15 randevuda bordo-mavililer, 9 kez galip galip geldi, bir maçta taraflar sahadan beraberlikle ayrılırken, 5 müsabakayı da Atiker Konyaspor kazandı. Bordo-mavililer, bu maçlarda 28 gol attı, 18 gol yedi. İki takım arasındaki en farklı galibiyeti, 1991-1992 sezonunda Trabzonspor, sahasında 4-0'lık sonuçla elde etti. Rekabetteki son 3 maçta galip gelen Konyaspor, geçen sezon Trabzon'da oynanan karşılaşmayı 2-1, sahasındaki maçı da 2-0 kazanmıştı.

ÇINARLA 13. MAÇA ÇIKACAK

Atiker Konyaspor, Trabzonspor maçının hakemi Serkan Çınar ile 13.maçına çıkacak. Çınar’ın yönettiği 12 maçta yeşil-beyazlı ekip 2 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Söz konusu bu maçlarda deneyimli hakem Konyasporlu oyunculara 22 sarı kart gösterdi.Serkan Çınar geçtiğimiz sezon temsilcimizin 3 maçını yönetmişti. Konyaspor bu maçlarda Akhisar Belediyespor ve Başakşehir ile 1-1 berabere kalırken, Beşiktaş’a 4-0 mağlup olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.