Kartal nöbette

Kartal nöbette

Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu ve yeşil beyazlı taraftarlar, demokrasi yürüyüşü ve milli irade nöbetine katıldı

Zafer Meydanı'ndaki eski kulüp binası önünde bir araya gelen kalabalık taraftar topluluğunun sözcüsü Fatih Koçer, Başkan Ahmet Şan, İkinci Başkan Fatih Yılmaz, Başkan Yardımcılarından Güven Öten, Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Parmak ve Genel Müdür Muhammed Ak'ın katılımın ardından bir basın açıklaması yaptı. Açıklama sonrasında Zafer Meydanı'ndan, Mevlana Türbeönü'ne kadar devam eden 'Demokrasi ve milli iradeye destek yürüyüşü' başladı.

BU MİLLET ASLA UNUTMAYACAK

Taraftar gruplarının önünde yer alan yönetim kurulumuz atılan sloganlara iştirak etti. Başkan Ahmet Şan, yürüyüş sırasında uzun süre dev Türk bayrağını taşıdı. Meşaleler ve tekbirlerle Mevlana Meydanı'na gelen kalabalık gruba başkan Ahmet Şan kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Başkan Şan "15 Temmuz gecesi yaşananları bu millet asla unutmayacak. Bu milletin o gece vatan hainlerine karşı canı pahasına ortaya koyduğu destansı mücadeleyi de tüm dünya unutmayacak. Burada her türlü siyasi görüşe mensup arkadaşlarımı görüyorum. Mesele vatan ve devletin bekası olunca bir araya gelen milyonları gördükçe gururlanıyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Aziz şehitlerimize bu vesileyle bir kez daha rahmet diliyor, demokrasi ve milli irade yürüyüşüne katılan bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu

TARAFTAR PANKART AÇTI

Askeri darbe girişiminin ardından bütün vatandaşlarla birlikte alanlara çıkan Atiker Konyaspor taraftarı tezahüratlarla darbe girişimine tepki gösteriyor. Yeşil beyaz formaları giyip al-yıldızlı bayrağımızla demokrasi nöbetine çıkan taraftarın açtığı "Kapımıza Dayanıyorsa Zulüm, Başka Yol Yok..! Ya İstiklal Ya Ölüm..!" pankartı da dikkat çekti.

DESTANSI DİRENİŞ ORTAYA KONULDU

Yeni bir Kurtuluş Savaşı ruhunun ortaya çıktığını belirten Koçer, "Bu yüce millet kalkışmanın ilk anından itibaren yeni bir Kurtuluş Savaşı ruhu ortaya koymuş, ülkemiz üzerinde hesabı olan şer odaklarının yerli işbirlikçilerine karşı göğsünü siper etmiştir. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere memleketin her yerinde ve özellikle milli ve manevi değerlerin başkenti Konya’da vatandaşlarımız dünya tarihinin en alçakça saldırısına karşı, destansı bir direniş ortaya koymuştur. Bu direnişle birlikte hainlerin emelleri boşa çıkartılmış, ve millet bir kez daha egemenliğe el koymuştur.

Lakin bu alçakça saldırı sırasında 200’ün üstünde vatan evladı şahadet mertebesine ulaşırken binlerce vatandaşımız ve devlet görevlimiz de yaralanmıştır. Şahitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, bu Şanlı Müdafaa’da yaralanan kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Biz Konyaspor taraftarı olarak ilk andan itibaren bu demokrasi nöbetine ferdi olarak iştirak etmiş olsak da, omuz omuza olduğumuzu göstermek için, başkanımız ve halkımız ile birlikte vatanımızı savunmak için yeniden meydanlarda olduğumuzu ilan etmek istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

TARAFTARDAN TEŞEKKÜR

Şehitlere rahmet dileyen Koçer, konuşmasına şu cümlelerle sonlandırdı: "Yeşil Beyaz renklere gönül verenler olarak bir kez daha şehitlerimize rahmet dilerken, ilk günden itibaren bu menfur saldırı karşısında canını hiçe sayan, gözünü kırpmadan tankların önüne çıkan vatandaşlarımıza, kanının son damlasına kadar hainlerle mücadele eden polislerimize, bu alçak darbe kalkışmasına alet olmayan askerlerimize ve tam da ihtiyaç duyduğumuz anda iktidarı ve muhalefeti ile bir araya gelen, milli bir duruş sergileyen bütün siyasi partilerimize Konyaspor camiası adına teşekkür ederiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.