Kartal morallendi

Kartal morallendi

Lig'in 12. haftasında Eskişehirspor'u 3-2 mağlup ederek haftalar sonra 3 puanla tanışan Torku Konyaspor'da galibiyetin sevinci yaşanırken, 52. dakikada beraberlik golünü atan Abdulkerim, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi

MEHA CEZALI

Torku Konyaspor’da Eskişehirspor galibiyeti büyük sevinçle karşılandı. Ligde, son üç maçta kazanamayan ve sadece 1 puan alabilen Torku Konyaspor, Pazar günü lig sonuncusu Eskişehirspor’u geriye düşmesine rağmen ikinci yarıda attığı gollerle yenerek 3 puanla yeniden buluştu.

Süper ligde kötü bir sezon geçiren ve son sıraya demir atan, ancak yeni teknik direktörle çıkış arayan rakibi karşısında ilik yarıda tutuk bir futbol sergileyen Torku Konyaspor, ikinci yarıdaki oyunuyla Eskişehirspor’u geçerek 3 puanla birlikte moral ve güven kazandı. Ligin 8. haftasında iç sahada Gaziantepspor’u yenen ve o maçtan sonra 3 hafta kazanamayan Torku Konyaspor puanını 19’a yükseltti ve 7. sıradaki yerini korudu. Konyaspor’da, Eskişehir maçında 4. sarı kartını gören Meha cezalı duruma düştü. Bu futbolcu Rize maçında forma giyemeyecek. Cezasını tamamlayan Mehmet Uslu ise teknik adamlar görev vermesi halinde takımdaki yerini alacak.   

Torku Konyaspor’da, ligin 13. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile Cuma akşamı oynanacak maçına hazırlıkları Pazar günü maçtan sonra yapılan yenileme antrenmanıyla başladı. Dün dinlenen yeşil-beyazlılar Rizespor maçı için haftanın ilik antrenmanını bugün gerçekleştirecek. Kartallar Rize’ye Perşembe günü öğleden sonra gidecekler.

ÇOK DEĞERLİ BİR GALİBİYET

Bu sezon ilk kez ilk 11'de çıktığı Eskişehirspor maçında temsilcimizin ilk golünü kaydeden genç oyuncu Abdülkerim Bardakçı, iki kez yenik duruma düşmelerine rağmen mücadeleyi bir an olsun bırakmadıklarını ve bunun karşılığını da 3 puanla aldıklarını söyledi. Abdülkerim Bardakçı, 3-2 galibiyetle sona eren Eskişehirspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, "İki kez geriye düşmemize rağmen bulduğumuz gollerle maçı çevirmesini bildik. Çok iyi mücadele ettik. Zaten hafta boyunca rakibimizin eksikleri üzerine çalışmıştık. Bu galibiyet bizim için çok iyi oldu. Çünkü takımımızın üzerinde 3 maçlık bir durgunluk söz konusuydu. 3 puan bize ilaç gibi geldi. Bende ilk kez ilk 11'de sahaya çıktım ve ilk golümü attım. İnşallah devamı gelir. Eskişehirspor maçında galip geldik. İnşallah Ç.Rizespor A.Ş. maçıyla çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz" görüşlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.