Kartal moral depolayacak

Kartal moral depolayacak

Sezonun en zorlu maratonundan geçen temsilcimiz Atiker Konyaspor, ligin 9.haftasında yarın konuk olacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Konyaspor bugün havayolu ile Bursa'ya gidecek

Bu sezon hem Spor Toto Süper Lig'de hemde UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Atiker Konyaspor, sezonun en zorlu maratonundan geçiyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz girdiği 6 maçlık periyodun büyük bir kısmını geride bıraktı. Ligde Medipol Başakşehir FK maçıyla başladığı zorlu maç trafiğini Braga maçıyla sürdüren yeşil-beyazlılar geçtiğimiz pazartesi günü evinde Fenerbahçe ile ağırladı. Anadolu Kartalı'nın zorlu maratonu yarın oynayacağı Bursaspor maçıyla devam edecek. Atiker Konyaspor ardından UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Braga'ya konuk olacak ardından evinde ise Kasımpaşa'yı konuk edecek. Yeşil-beyazlı temsilcimizin girdiği zorlu periyottan aldığı sonuçlar şöyle: "Medipol Başakşehir 1-1 Konyaspor, Konyaspor 1-1 Braga, Konyaspor 0-1 Fenerbahçe."

HEDEF 3 PUAN

Yarın Bursaspor'a konuk olacak Atiker Konyaspor'da tek hedef galibiyet. Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nin 4.haftasında Braga'yaa konuk olacak temsilcimiz, Braga maçı öncesi Bursaspor maçını kazanıp moral depolamak istiyor. Anadolu Kartal'ında Vukovic ile Hora'nın sakatlığı devam ederken Serkan Kırıntılı'nın durumu ise maç saatinde netleşecek.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Öte yandan Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 9.haftasında yarın konuk olacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bugün havayolu ile Bursa'ya gidecek. Atiker Konyaspor'un dün Kayacık Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirdiği antremana sakatlığı devam eden Jagos Vukovic ile Adrian Ioan Hora katılmadı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren antremanda Aykut Kocaman oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.