Kartal moral buldu

Kartal moral buldu

Ligde sıkıntılı günler geçiren Atiker Konyaspor zorlu Antalyaspor maçı öncesinde sahasında özel maçta Gençlerbirliği ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip maçı 2-1 kazanarak moral buldu. Atiker Konyaspor’un özel maçını 5 bin taraftar takip etti.

Atiker Konyaspor, milli maçlar dolayısıyla lige verilen arada Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 kazandı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan maça Atiker Konyaspor, Abdülaziz Demircan, Kadir Kaan Özdemir, Selim Ay, Ali Turan, Savaş Polat, Jonsson, Ali Çamdalı, Musa Araz, Ömer Ali Şahiner, Hadziahmetovic ve Eze 11'i ile başladı. Konuk ekip Gençlerbirliği ise Nihat Şahin, Skuletic, Ahmet Oğuz, Ndiaye, Elvis Manu, Santos, Issah, Milinkovic, Scekic, Da Silva, Uğur Çiftçi 11'i ile sahaya çıktı.

Karşılaşmanın 27. dakikasında konuk ekip Gençlerbirliği, Ahmet Oğuz'un penaltı vuruşundan attığı golle 1-0 öne geçti. Atiker Konyaspor, bu gole Musa Araz'ın 37. dakikada bulduğu golle cevap verdi ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Yeşil beyazlı takım maçın ikinci yarısına farklı 11 ile başladı. 10 değişiklik yapan Atiker Konyaspor’da Abdülaziz Demircan, Ali Turan, Selim Ay, Jonsson, Ali Çamdalı, Savaş Polat, Ömer Ali Şahiner, Amir Hadziahmetovic, Musa Araz, Patrick Eze oyundan çıkarken, Patrick Calgren, Volkan Fındıklı, Milosevic, Filipovic, Imoh Ezekiel, Moryke Fofana, Vedat Bora, Skubic, Mehdi Burabia, Emre Sofuoğlu oyuna girdi. Sezon başında Fenerbahçe altyapısından transfer edilen Emre Sofuğlu A takım ile oynama şansı buldu. Maçın ikinci yarısında Milosevic'in ayağında 62. dakikada bir gol daha bulan ev sahibi ekip, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

KARTAL ANTALYA HAZIRLIKLARINA ARA VERMEDİ

Atiker Konyaspor, Süper Lig'in 12. haftasında 18 Kasım Cumartesi günü Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.  Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, salonda çalıştı. İki gruba ayrılan oyuncular, dönüşümlü olarak bisiklet ve kuvvet çalışmasının ardından antrenmanı tamamladı.  Ülkelerinin milli takımlarında yer alan futbolculardan Lebogang Manyama, Malick Evouna ve Wilfred Moke idmana katılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.