Kartal mı Aslan mı?

Kartal mı Aslan mı?

Ligde, bu sezon üst sıraları amaçlayan Torku Konyaspor’da, tek hedef, 3 puan. Yeşil-beyazlı takımda kart cezalısı Rangelov ile birlikte hazır olmayan Marica ve Kenan oynayamayacak. Karşılaşma saat 21.15'de başlayacak

HAKEM FIRAT AYDINUS

Torku Konyaspor, ligdeki üçüncü maçında bugün Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Takımda iki eksik var. Hedef: 3 puan. Konya Büyükşehir Torku Arena’da oynanacak maç saat 21.15’de başlayacak ve İstanbul bölgesinden Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Arkın Akgöl yaparken, maçın dördüncü hakemi Mustafa Kürşad Filiz.

RANGELOV YİNE YOK

Ligde, bu sezon üst sıraları amaçlayan Torku Konyaspor’da, Galatasaray maçının hazırlıkları dün yapılan taktik antrenmanla tamamlandı ve futbolcular tesislerde kampa alındı. Takımda tek hedef, 3 puan. Yeşil-beyazlı takımda kart cezalısı Rangelov ile birlikte hazır olmayan Marica ve Kenan oynayamayacak. Torku Konyaspor bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak. Kaya- Ömer Ali, Dosa Junıor, Vukoviç, Mehmet Uslu- Volkan Fındıklı, Ali Çamdalı- Vedat, Holmen (Traore), Alban Meha- Rıad Bajıç.

KARTAL'IN 2 GALİBİYETİ VAR

Torku Konyaspor ile Galatasaray bugün lig tarihinde 29. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan maçlarda Konyaspor 2, Galatasaray 22 galibiyet aldı. 4 maçta berabere sonuçlandı. İstanbul bölgesi üstü klasman hakemi Fırat Aydınus ise, Kartal’ın bu sezon ilk maçına çıkacak. Aydınus, geçen sezon ligin 21. haftasında deplasmanda oynanan ve Erciyesspor’un 3-0 kazandığı maçta düdük çalmıştı.  Konya Büyükşehir Torku Arena’da bu akşam oynanacak maçın biletleri 20 ile 100 TL arasında değişen ücretlerle satışa çıkartıldı. Konyaspor yönetiminin yaptığı itirazın kabul edilmemesi nedeniyle kuzey tribünlerine (kale arkası) seyirci alınmayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum