Kartal Malatya’ya  Bileniyor

Kartal Malatya’ya Bileniyor

Lige verilen milli aradan sonra 8. Haftanın kapanış maçında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı ekibimiz İttifak Holding Konyaspor’da hazırlıklar tamam

Süper Ligin 8. hafta maçında evinde Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak İttifak Holding Konyaspor maçı kazanmak istiyor. İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig’de uzun süredir üst üste maç kazanamıyordu.

Ligin ilk 3 haftasında rakipleriyle berabere kalan yeşil-beyazlılar ilk galibiyetini deplasmanda Denizlispor’u 1-0 yenerek aldı. İlk yenilgisini Göztepe’den alan ekibimiz içeride Kayserispor’u 2-1 ve deplasmanda da Kasımpaşa’yı 4-1 yenerek moral buldu. Kartallar, Yeni Malatyaspor’u da yenerek galibiyet serisi yakalamak istiyor. İttifak Holding Konyaspor bu maçı kazandığı takdirde puanını 15 yaparak zirve içinde büyük avantaj elde etmiş olacak.

KONYASPOR’DA HEDEF GALİBİYET

Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 8. hafta kapanış maçında 21 Ekim Pazartesi günü BTC TURK Yeni Malatyaspor’u konuk edecek İttifak Holding Konyaspor, günü akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla değerlendirdi.

Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen ve ilk bölümü salonda yapılan antrenmana milli takımlardan dönen oyuncularda katıldı.

İki grup halinde CORE ısınma ve ağırlık çalışması yapan oyuncularımız daha sonra sahada antrenmanın ikinci bölümünü gerçekleştirdi.

Takımdan ayrı çalışan Ömer Ali Şahiner, Serkan Kırıntılı ve Paolo Hurtado’nun yer almadığı saha çalışması çabukluk hareketleri ve oynanan oyun ile sona erdi.

İBRAHİM BAŞCI

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.