Kartal kupaya hazırlanıyor

Kartal kupaya hazırlanıyor

Torku Konyaspor’da, kupada Perşembe günü Altay ve ligde Pazartesi günü Karabükspor ile oynanacak maçların hazırlıkları sürüyor. 3 Kasım Pazartesi günü oynanacak Karabükspor maçının biletleri satışa çıkartıldı.

Süper ligde, geride kalan 7 hafta da istikrarı yakalayamayan ve 6 puanla 14. sıraya kadar inen Torku Konyaspor’da gözler, kupa maçına çevrildi. Perşembe günü deplasmanda Altay ile karşılaşacak olan Kartallar, İzmir’e yarın sabah antrenmanından sonra gidecekler. Temsilcimizin bu maça yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması beklenmekte.

Torku Konyaspor, Pazartesi akşamı iç sahada Karabükspor ile oynayacağı Süper ligde 8. maçın hazırlıklarını İzmir dönüşü ara vermeden devam ettirecek.  Takımda Marica ile Vukovic dışında eksik yok. Vukovic’in de bu maçta forma giyebileceği ileri sürüldü. Sakatlığı geçen ve Kasımpaşa maçında oyuna ikinci yarıda giren Djalma’nın da b u karşılaşmada ilk 11’de forma giyeceği açıklandı.

Torku Konyaspor ile Karabükspor arasında Pazartesi günü oynanacak maçın biletleri de 10 ila 100 TL arasında değişen ücretlerle satışa çıkartıldı. Taraftarlar biletleri hafta boyunca Konya Büyükşehir Totku Arena Stadyumu gişeleri, Kulesite AVM içerisinde bulunan stant, N'Kolay ve aktif noktalar ile www.passo.com.tr adresinden temin edilebilecek.

Torku Konyaspor yönetimince, Karabükspor maçının bilet ücretleri şöyle belirlendi:

Batı Alt  Tribün (C-D-E Blok) 100. Batı Alt  Tribün (A-B-G-F Blok) : 75. Güney Üst (A-B-C-D-E-F-G-H-J-K Blok): 10. Güney Alt (A-B-C-D-E-F Blok): 10. Doğu Üst (C-D-E Blok): 30. Doğu Üst (B-F-G Blok): 25. Doğu Alt (C-D-E Blok): 40. Doğu Alt (B-F-G Blok): 30. Kule Site (Kuzey Üst D-E-F-G-H-J-K  Blok): 10. Kule Site (Kuzey Alt A-B-C-D-E-F  Blok): 10. Misafir Seyirci Tribün Üst A-B-C Blok: 30. Batı Üst (A-B Blok): 30. Batı Üst (C-D Blok): 30 TL.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.